Akainuya Kuzana falan bu surati yapmaz umarım.Luffy abim ne yapıyorsa ben de yapayım., D'nin anlamını öğretecek bana.
Um sen um ?Akainuya Kuzana falan bu surati yapmaz umarım.
Luffy o zamanın Kid'in rujlu dudaklarını eline verir işte...Oda plotu o zamandan yerleştirmiş yanına. İleride Kid Luffy'nin önünde diz çöküp yonkou olmam için Zoro'yu bana ver derse şaşırmam.
Ciddili disiplinli birine karşı savaşta yapmaz onu ya. Luccide görmedik, Enel gibi şımarık adamda gördük. Ummam :3Um sen um ?
Umma sen umma ?Ciddili disiplinli birine karşı savaşta yapmaz onu ya. Luccide görmedik, Enel gibi şımarık adamda gördük. Ummam :3
Ben de bunu diyorum abi. Sen o kadar ciddi çiz çiz ve sonra böyle tepki verdir. Yeri değil.Böyle sahneleri hep yapıyor mizah amaçlı da 1000. bölümdeki atmosferden sonra gelmesi yakışmadı. Luffy, Kinemon ile o duygusal konuşmayı yapalı kaç saniye geçti? Adamlar neredeyse ölüyordu, Luffy o yüzden ciddiyete girip racon kesti de ne ara gırgır şamata moduna geçti?
Novalar, zoronun gücünü görünce rahatlamıştır.Böyle sahneleri hep yapıyor mizah amaçlı da 1000. bölümdeki atmosferden sonra gelmesi yakışmadı. Luffy, Kinemon ile o duygusal konuşmayı yapalı kaç saniye geçti? Adamlar neredeyse ölüyordu, Luffy o yüzden ciddiyete girip racon kesti de ne ara gırgır şamata moduna geçti?