Luffy'e benzeyenler görünmüyor arkasında Kaido'yu dövenler görülüyor diyoruz ya Hasan, Şebek ne gezsin orada.WB'yi seviyorken Luffy'i sevmiyon?
Luffy'e benzeyenler görünmüyor arkasında Kaido'yu dövenler görülüyor diyoruz ya Hasan, Şebek ne gezsin orada.WB'yi seviyorken Luffy'i sevmiyon?
Kaido daha velet ve meyvesi yok nasıl öttürüyor Garp'ı?Garp, zamanında Roger'ın ekmeğini yemiş, oradaki dört adamdan herhangibi biri Garp'ı birebirde öttürür.
Seride daha önce Luffy'nin Roger'a benzetilmesi gibi Kaido Luffy'i ünlü korsanlara benzetmiş olabilir.d olduklarını açıklamadan kafasına göre koymaz. ağır foreshadowing olsa bile babalıkta d yok.
Garp oradakilerden Roger ve Rocks harici hepsini öttürür. Hele oden 2 3 saldırıya bile gidebilir.Garp, zamanında Roger'ın ekmeğini yemiş, oradaki dört adamdan herhangibi biri Garp'ı birebirde öttürür.
Tabi tabiGarp oradakilerden Roger ve Rocks harici hepsini öttürür. Hele oden 2 3 saldırıya bile gidebilir.
100 sayı önce amiral dediğinde kızanların gözlerinden öpüyorum sonuna kadar haklılar ne de olsa. :/Luffy’i şu an o lige sokması çok saçma değil mi ? 100 sayı önce Amiral diyince kızıyordunuz Kaido daha öte adamların yanına koyuyor şimdi.
Arttıyorum ve tek atar diyorum :9Tabi tabi
Fazla mı oldu? Tamam hadi oden'i tek de indirsin madem.Tabi tabi