Eee o zaman biz de çakarız bir tane.Şu yorumunu Luffy görse açardı sana bi Red Roc
#RedRocShownomercy xD
Eee o zaman biz de çakarız bir tane.Şu yorumunu Luffy görse açardı sana bi Red Roc
Yonkou olmuş Shanks ile savaşmadığını öğrenince zaten forum iyi güldüydü. Bu adam işlenene kadar daha zaman var ama güldüren yorumlar çıkıyor hakkında.Orası bile sıkıntılı ya. :/
Mf de shanks gelince benim antlaşmam yok diyordu. Hani tek kollu biriyle savasmadi gurur yaptı desek, vista'ya dövüş erteleten adam bu. Onur, gurur falan boş geliyor mihawk'a. :/
Luffy bana hiçbir şekilde Newgate isimli hasta dedeyi anımsatmıyor. Gerçi bilemiyorum onun gibi emrivaki yapmayı seven birisi aslında ama, yok canım Kaido bence alkolü fazla kaçırmış.luffy bu herifleri anımsatıyosa o kadar kötü olamaz bence ya. ki rogerın da kimseye zulüm yaptığını duymadık.
Nasıl duymadın la? Garp'ın dediklerini unuttun mu? Ya da Squardo'nun psikopatçasına bütün tayfasını önünde öldürüp onu canlı bırakışını? Bakınca görüyorsun, accık dikkatli bakluffy bu herifleri anımsatıyosa o kadar kötü olamaz bence ya. ki rogerın da kimseye zulüm yaptığını duymadık.
Reis forumu bırakalım biz, sen her şeyi yazıyon zaten xDLuffy' anımsatmıyor ya. Sadece bir kaç isim benimle dövüşebilirdi diye onları hatırlıyor. Karakteriyle alakası yok, o yumruğunun etkisiyle ilgisi var.
Valla ben sevdiğim için takip ediyorum.Sevmesem umursamam.Oda şöyle yapmış böyle yazmış çizmiş umursamam.Beklentim yok zaten.Tek sinir bozucu tarafı sürekli ara girmesi.Alışkanlıktan. Yoksa çekilecek çile değil.
d olduklarını açıklamadan kafasına göre koymaz. ağır foreshadowing olsa bile babalıkta d yok.Oden dışında gördüğümüz kişiler ve Luffy ile arasında ortak D. ismine sahip olduğu için orda bulunuyo olabilir.