Asıl Moria yok...Kaido neden ray, sengoku, bigmom, mihawk, garp gibileri görmüyor? Adam kimle anısı varsa onu görmüş. Bigmom zaten müttefik.
Asıl Moria yok...Kaido neden ray, sengoku, bigmom, mihawk, garp gibileri görmüyor? Adam kimle anısı varsa onu görmüş. Bigmom zaten müttefik.
Sen arttırıyorsun da Kaido görmüyor işte xDArttıyorum ve tek atar diyorum :9
Zamanı belitmemişim, zirve hallerini kastediyorum.Kaido daha velet ve meyvesi yok nasıl öttürüyor Garp'ı?
Son yumrukla da Garpı hatırlatırsa yeni kral hayırlı olsun.9 Kın hepsi birlikte anca Oden'i anımsattılar.
Luffy tek bir yumrukla , Roger, WB, Oden, Rocks, Shanks alayını anımsatmış.
Sonuç:
Luffy>>>> 9 Kın.
Oden cahilin tekiydi kafasına vurup ekmeğini elinden aldı Kaido. İki sene boyunca gezmediği yer kalmadığı halde şeytan meyvesi görünce şaşıran adamı Ray parçalar.
Ya kdkdkd ben böyle bir savaştan bahsetmiyorum. Düm düz arazide sadece elinde bulundurdukları güçle savaşacaklar.Ray çakkal adam vallaha "aaa şurda ne varmış bi bak" diyip alır Oden in kafayı @Tiksav Lee
Değiller.Daha dressrosada g4 amiralden aşağı bir güç değildi.100 sayı önce amiral dediğinde kızanların gözlerinden öpüyorum sonuna kadar haklılar ne de olsa. :/
Düz arazi de Ray i işine gelir adam ayyaş Arazi düz olması lehine hahahaYa kdkdkd ben böyle bir savaştan bahsetmiyorum. Düm düz arazide sadece elinde bulundurdukları güçle savaşacaklar.