Üye silindi 5781
Kim dediyse söyleyin ikna ederim ben , ''benim dediğim çıkmadı.'' desin diye yeter ki artık şunu demeyin artık la. Ben dediysem bana da söyle vilyımKimse ''lan benim dediğim çıkmadı'' diye kabul etmiyor.
Kim dediyse söyleyin ikna ederim ben , ''benim dediğim çıkmadı.'' desin diye yeter ki artık şunu demeyin artık la. Ben dediysem bana da söyle vilyımKimse ''lan benim dediğim çıkmadı'' diye kabul etmiyor.
Damar değil Pacific Coast Highway mübarek.Damarlı kolla.
Killer 2-3 bölüm sonra gözükmez bile şimdilik 2 şov yapmasında bir sıkıntı yok daha yeni ısınıyorlar.Neresinden çekersen orasından kopar
Tamam da Jac’cığım... Biliyorsun daha dövüşün başındayız. İlerleyen bölümler de Zoro ve Lufy beraber atak yaparlarsa ki muhtemelen yapacaklar... O zaman ne olacak...?Size bir fıkra anlatayım arkadaşlar. Luffy ve Zoro denktir. Ama Zoro-Killer ile beraber saldırır. xd
Luffy-Zoro-Kid olayını bende hala bekliyorum kenks... Bu Zoro ile Luffy neden o haki üzerine beraber çalışmadılar muhabbetine gelirsekte... İşte klasin Oda saçmalıkları...Zoro, komutan alamaz, Kaido karşısına çıkamaz, diye de konuşuyorlardı. O bitti, başka bir şeye sarılmaları lazım sonuçta. Doğal yani.
Dediğin gibi; Kid de, Luffy'ye artistlik yapıyor ama hakisini görünce şaşırıyor. Killer da kaptanına benziyor işte. Gurur yapmış aslan parçası. Sevdiğim için bir şey demeyeceğim. Zoro cevabını vermiş zaten.
Dövüşün ileri safhalarında ya da sonlarında, Luffy-Kid-Zoro olarak ayrılmalarını bekliyorum hala. (Kral haki muhabbetinden dolayı.) Law ve Killer'da kral haki çıkmaz herhalde. Bakalım.
Benim bir sorum var; madem Zoro, Luffy'nin haki tekniği çalıştığını biliyordu ve kendisi de Kaido'yu hedefliyordu, neden Luffy'den bu tekniği öğrenmeye çalışmadı ve bunun üstüne antrenman yapmadı? Bence burası saçma ama neyse.
Bu arada, Luffy hariç, diğerlerinin verdikleri zararlar, tıpkı kınlarınki gibi yüzeyseldir. Yani ekstra bir güçleri olduğunu sanmıyorum.
Ananı avradını çok gaza geldimBaşlıyoruz...
Haa o başkaYok doğrulamamış spoiler cıktı buğün ondan bahsediyorum
Reis spoiler konusunu oku da azıcık kendine gel.Ananı avradını çok gaza geldim