Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size bir fıkra anlatayım arkadaşlar. Luffy ve Zoro denktir. Ama Zoro-Killer ile beraber saldırır. xd
Tamam da Jac’cığım... Biliyorsun daha dövüşün başındayız. İlerleyen bölümler de Zoro ve Lufy beraber atak yaparlarsa ki muhtemelen yapacaklar... O zaman ne olacak...? :D
Zoro, komutan alamaz, Kaido karşısına çıkamaz, diye de konuşuyorlardı. O bitti, başka bir şeye sarılmaları lazım sonuçta. Doğal yani.

Dediğin gibi; Kid de, Luffy'ye artistlik yapıyor ama hakisini görünce şaşırıyor. Killer da kaptanına benziyor işte. Gurur yapmış aslan parçası. Sevdiğim için bir şey demeyeceğim. Zoro cevabını vermiş zaten.

Dövüşün ileri safhalarında ya da sonlarında, Luffy-Kid-Zoro olarak ayrılmalarını bekliyorum hala. (Kral haki muhabbetinden dolayı.) Law ve Killer'da kral haki çıkmaz herhalde. Bakalım.

Benim bir sorum var; madem Zoro, Luffy'nin haki tekniği çalıştığını biliyordu ve kendisi de Kaido'yu hedefliyordu, neden Luffy'den bu tekniği öğrenmeye çalışmadı ve bunun üstüne antrenman yapmadı? Bence burası saçma ama neyse.

Bu arada, Luffy hariç, diğerlerinin verdikleri zararlar, tıpkı kınlarınki gibi yüzeyseldir. Yani ekstra bir güçleri olduğunu sanmıyorum.
Luffy-Zoro-Kid olayını bende hala bekliyorum kenks... Bu Zoro ile Luffy neden o haki üzerine beraber çalışmadılar muhabbetine gelirsekte... İşte klasin Oda saçmalıkları... :D
 
Neyse biraz ciddiyetle yaklaşalım spoiler'a

Başlangıç güzel Kaido'nun eti yumuşamaya başladı yavaştan. Law ve Kid'in biraz daha etkili saldırılar yapmasını isterim yeni teknikler göstermeleri gerekiyor. Law'ın savaş boyunca yapacağı şey supportluktur zaten bunu herkes tahmin ediyor. Kid azmanı yeni hakiyi öğrenmiş olsaydı fena olmazdı bence :(

Zoro ve Killer mevzusunda, Killer kılıçlarım olsaydı ölmüş olurdun diyor, Zoro'da kılıçların olması fark etmez sonuç değişmezdi diyor. Zoro reis kendisini rakibinin karşısında ezdirmemiş ama mangaka'nın bize verdiği vibe eğer kılıçları olsaydı bu kadar kolay olmazdı şeklinde. Yine Zoro çok zorlanır mıydı? Bence zorlanmazdı ama öyle kolay da alamazdı.


Yüz ifadelerini güzel bağlamış ben Zoro'nun şov yapmasına bağlamıştım durumu ama öyle olmamış anlaşılan.

Hepsinin Kaido'ya saldırıyor olması durumu canımı sıkıyor BM'ye dalan yok...

İçlerinde Luffy-Zoro ve Kid haricinde Kaido'ya adam akıllı hasar verecek adam yok zaten diğerleri muhtemelen yer değiştirir.
 
Zoro tabi ki daha güçlü ancak Killer'ı rakip gibi göstermiş. Killer'ın tavrını da beğendim. Karakter silik kalmıyor. Varlığını belli ettiriyor. İkiliden bu bölüm aldığım enerji aynı Luffy-Law-Kid arasında yapmaya çalıştığı s*dk yarıştırması gibi. Ve Killer'da belli ki hasar vermiş Kaido'ya.

Kid cınım benim lafların kaale alındığı zaman konuşmaya başla. Sözlerinin ederi yok. Benim dövüşümü izlemeye mi geldiniz dersin takan olmaz. Eminim Shanks'a da böyle dayılanmışsındır da gitmiştir o kol. Yerini bil önce. Hawkins ve sen ne istiyorsunuz bu ittifaktan. Boş yapma git az ötede ağla hadeee

Law, Zou'dan beri bu durumdan rahatsız. Bu konuda ne düşünüyor Oda bilemiyorum. Sen de yani madem öyle Luffy konuşmadan ya da hamle yapmadan önce hızlı davran be adam. Sonra surat asıp rahatsız oluyorsun.

Tact tekniği kullanmış. Bu saldırısını Doffy'de 2. bir saldırı(Mes) için stratejik olarak kullanmıştı. Ya Luffy ve Kid'in saldırısı tam etki oluştursun diye Kaido'nun devasa kayalıklarla uğraşmasını sağlıyor ya da Kaido yine bunlarla uğraşırken yapmak istediği başka bir saldırısı var. Yoksa sadece kayalıkların ne işi var Kaido'nun üzerinde. Bu hataya düşme Oda karakteri olduğu gibi bırak.

Ya da sadece başlangıç saldırılarından ne bekliyoruz ki diye geçebiliriz bunu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık