Ben şöyle hatırlıyorum olay gidişatını;Madem herkes Enma'yı p.up olarak görüyordu niye konusunu açtınız la bunun ?
Bu Enma geldi... Sonra muhabbetler başladı işte.
Bir kesim şunu iddia etti; Kaido’yu Enma kesecek... Yani en büyük marifet Enma’nın olacak... İşte Zoro da o haki seviyesi yok, Enma onun hakiyi 1 ise 10 yapıyor denildi.
Sonra bende dahil bir kesim buna karşı çıktık doğal olarak çünkü aşırı saçmaydı.
Sonra şöyle bir muhabbet oluştu;
Hazan Suyunu verdi Zoro, Hazan Suyu kara kılıç, o yüzden Enma dan daha sağlam bir kılıç. Aslında alışmış olduğu sağlam bir kılıçtan vazgeçti gibi bir şey oldu. Bu muhabbetden sonra da olay buralara geldi sanırım. Eğer yanlışım varsa düzeltin...
Benim görüşüm ise şu; Hazan Suyu belki Enma dan dana sağlamdır ya da değildir bu önemli değil. Önemli olan Enma’nın kullanıcıya zorla haki çektirme özelliği ve bu özelliğin Zoro’ya öğreteceği şey. Yani nasıl Hyo, Luffy’e bir şeyler öğretti. Enma’nın bu özelliği sayesinde de Zoro olayları çözüp hem o hakiyi kullanacak hem de kılıcı karartacak. Eee şimdi böyle bakınca da Enma zaten baya baya p.up oluyor...
Aslında böyle Zoro’cular çıktı.. İşte Enma p.up değil bir işe yaramaz falan dedi diye bir durum yok...
Son düzenleme: