Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Zoro Ateş kesti diye bu kadar abartılır mı, bunda bu kadar çoşulacak ne var diyenler. Killer'ın bir sözüne Zoro'yu küçümsüyor. İşin garip tarafı Killer'ın aldığı cevabı o sırada gyukimaru etkisini ve Zoro'nun üçüncü kılıcının olmamasını işin içine katmıyorlar. İyi eğleniyorum.

İş küçümsemeye gelecekse Luffy'nin ilk Kaido karşılaşmasında" Yonkou Killer Technique" olarak anılan G4 hasar veremezken Zoro ilk hasarı verdi. Luffy'yi bundan dolayı küçümsemem mi lazım şimdi?

Enma ise başlı başına bir soru. Resmi çevirisi gelince bakarız ama yine çok bir şey değişeceğini sanmıyorum. Enma'yı kullanmak için sürekli olarak bir haki rezervi lazım Zoro bunu sağlarsa P.up tır. Shusui ise kara kılıç ve sertlikte üstün. Base halinde Shusui Zoro için daha iyiyken tüm pontansiyelini ortaya çıkarttığında Enma daha iyidir.

Hani diyorsunuz ya küçük şeylerden bu kadar övülür mü? Her küçük şey de bu kadar gömülürse bende her küçük şeyde arşa çıkartırım.

Bölüm hakkında ki düşüncelerim ise belli. Bizimkilerin yaptıkları heyecanlandırsa da beni asıl heyecanlandıran şey 500-600 bölümdür altı hazırlanan Yonkou gücünün neye benzediğini sonunda görecek olmamız. Malum Yonkou'ların itibari o kadar düşmüştü ki Amirallere lokma niyetine yediriliyordu. Şöyle sağlam bir savaş görelim de gerisi elbet gelecek.
 
Enma'ya birazcık power up diyen arkadaşlar baya bi morardı gibi :D

Killer %100'ündeydi Zoro Süpernova'ya tek attı diyenlerin düşünceleri yanlış çıktı diyebiliriz. Resmi çeviriyi görmek lazım.

Bu bölüm 1-2 yıllık tartışmaların cevabı oldu bence.

Law'ın durumu ise ayrı bi komediydi.

Luffy'nin arkasında Roger-WB-Rocks görmek :( Dont...

En azından Zoro direkt kesmiyor kendisini kasması gerek çok şükür buna izin verdi sOda.
Enma zoroyu geliştirecek dedik. Örneğin enmalı zoro vs shusuili zoro olsa enma dövüş içinde gelişir dedik ama başta shusuili zoro daha öndedir .
Killerde kid gibi kaidodan dayak yiyen kid kaidonun kafasını gemime asacam dedi ne kadar ciddiye alınabilirki.
Law zaten doffyde kolunu kaybettip luffy doffyi yenecek dediğinde pek bir değeri kalmadı bu olay çokda önemli değildi..
 
Yine erkenden konuşulmaya başlanmış... :d

Öncelikle Killer boş boş konuşmuş ve cevabını almış. Killer’ın Zoro ile rakip olmasına imkan yok.
Killer gibi böyle konuşan başka biri de Kid işte... İkisi böyle atıp tutmayı seviyor. Adamların karakterinden kaynaklı bir muhabbet yani. Eee Zaten Killer için de son bölümden sonra en güçlü 5. Nova oldu demiştim .

Gelelim Enma’ya... Enma’nın p.uğ olduğunu zaten söylüyordum. Hatta bir öğretmen görevi göreceğini de çokça yazdım. Burada ki muhabbet de hala o. Yani Zoro, Enma sayesinde o hakiyi çözecek işte dövüş içinde ve sonra da kılıcı karartacak sanırım.

Ve Luffy’nin bu yeni hakisine sadece Zoro ve Kid yorum yapmış. Zoro ile beraber Kid de dövüş içinde öğrenecek sanırım.

Bu arada Oden reyize de selam olsun... :D
Zoro, komutan alamaz, Kaido karşısına çıkamaz, diye de konuşuyorlardı. O bitti, başka bir şeye sarılmaları lazım sonuçta. Doğal yani.

Dediğin gibi; Kid de, Luffy'ye artistlik yapıyor ama hakisini görünce şaşırıyor. Killer da kaptanına benziyor işte. Gurur yapmış aslan parçası. Sevdiğim için bir şey demeyeceğim. Zoro cevabını vermiş zaten.

Dövüşün ileri safhalarında ya da sonlarında, Luffy-Kid-Zoro olarak ayrılmalarını bekliyorum hala. (Kral haki muhabbetinden dolayı.) Law ve Killer'da kral haki çıkmaz herhalde. Bakalım.

Benim bir sorum var; madem Zoro, Luffy'nin haki tekniği çalıştığını biliyordu ve kendisi de Kaido'yu hedefliyordu, neden Luffy'den bu tekniği öğrenmeye çalışmadı ve bunun üstüne antrenman yapmadı? Bence burası saçma ama neyse.

Bu arada, Luffy hariç, diğerlerinin verdikleri zararlar, tıpkı kınlarınki gibi yüzeyseldir. Yani ekstra bir güçleri olduğunu sanmıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık