Resimleri Koreli mi atıyordu ?Son haftalara 12-18 gibi geliyo full summary veya resimler bekkiceğiz mecbur.
Resimleri Koreli mi atıyordu ?Son haftalara 12-18 gibi geliyo full summary veya resimler bekkiceğiz mecbur.
Rahmetli Koreli diye okudum aklım çıktı ya. Umarım bir şey olmazsa reise.Resimleri Koreli mi atıyordu ?
Yok araplar atıyo li1il1 adinda biriResimleri Koreli mi atıyordu ?
Bir şey olduğu yok sadece biraz hasta ve yorgunmuş.Rahmetli Koreli diye okudum aklım çıktı ya. Umarım bir şey olmazsa reise.
Yetenek kalibre güç her konuda Zoro > LuffyKasıntı olmak da öyle. Karşı çıkan olmaz. Onu kastettin herhalde?
Parçalanan King'in burnu oldu..."Lütfen dur beni parçalayacaksın" - Sanji Vinsmoke
Bu hafta o yüzeden resim cizmedi. Umarim iyleşir.Bir şey olduğu yok sadece biraz hasta ve yorgunmuş.
Spoiler geç atmasının sebebi ise Japon tarafından dolayıymış. O ne zaman atarsa bende o zaman atarım diyor.
Bir şey yazayım mı, bana cidden ilginç geliyor. O bölümünün spoiler yorum konusuna bir göz attım; Zoro yine gifters mı kesiyor, Zoro fanlarına kapak olsun, Zoro daha yonko görmedi tarzı yorumlar... Ulan adam şimdi iki tane Yonko karşısında yeni bir teknik gösteriyor, buna tepki mi verilir deniliyor. Garip cidden. xdSabahtan akşama kadar hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Bu spoilerin ilk sayfasına bakın lütfücüler dadanıp Power up da power up yapmışlar el insaf ya