Kasıntı olmak da öyle. Karşı çıkan olmaz. Onu kastettin herhalde?Şimdiden belirteyim Zoro > Luffy
Kasıntı olmak da öyle. Karşı çıkan olmaz. Onu kastettin herhalde?Şimdiden belirteyim Zoro > Luffy
Bir dk ? Fight oldu da biz mi okumadık ? Ne ara dayak yedi ?Sanji king den dayak yediği halde verdiğiniz tepki ortada sebebi ne.? Zoro'nun sebebjyle aynı sürekli geri plan da tutulup güclü bi rakiple karşılaşmaması zoro ve sanji'nin luffy de olduğu gibi sinırlarını görsedik bügün bu koşuma olmazdı.
"Lütfen dur beni parçalayacaksın" - Sanji VinsmokeBir dk ? Fight oldu da biz mi okumadık ? Ne ara dayak yedi ?
Sabahtan akşama kadar hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Bu spoilerin ilk sayfasına bakın lütfücüler dadanıp Power up da power up yapmışlar el insaf yaBir de spoiler konusu 300 sayfa oldu diye övünüyorlardı. Şimdi de bize abarttığımızı söylüyorlar. O zaman da demiştim; o 300 küsür sayfalık konunun o kadar eğlenceli olmasının sebebi bizim güzel şaka kaldırmamız ve ayak uydurmamız sebebiyledir. Şimdiki ortamı görüyorsun. Az kaldı, kavga çıkacak.
Fight might önemli değil millet düşündüğnüz kadar olayı abartmıyo olay zoro vs kaido veya bm'ye bağlanıcağa icin bu tepki yoksa sırf ateş kesdi diye coşan yok.Bir dk ? Fight oldu da biz mi okumadık ? Ne ara dayak yedi ?
Ben Zoro'nun ateşi kesmesine övenleri yakınmadım. Sadece Sanji'nin King'den dayak yedi diye yazman tuhafıma gitti.Yahu fulight might önemli değil millet düşündüğnüz kadar olayı abartmıyo olay zoro vs kaido ve bm'ye bağlanıcağa icin bu tepki yoksa sırf ateş kesdi diye coşan yok.
Orda garıp bi durum yok anlik bi olay olabilir bu sanji kingi yenemez anlamına gelmiyo ben sedece örnek amacli yazdim. Önemli olan sonun da ne olacaği.Ben Zoro'nun ateşi kesmesine övenleri yakınmadım. Sadece Sanji'nin King'den dayak yemesine tuhafıma gitti.
Sanji king den dayak yediği halde verdiğiniz tepki ortada sebebi ne.? Zoro'nun sebebjyle aynı sürekli geri plan da tutulup güclü bi rakiple karşılaşmaması zoro ve sanji'nin luffy de olduğu gibi sinırlarını görsedik bügün bu koşuma olmazdı.