Yukar da yazdim zaten yenebilir diye anlik bu tarz gelişen olaylarda güc cikarımi yapmam ben zaten.İstediği kadar dayak yesin. Yine ya Queen le ya King le vs atacak. Hee bu arcta vs atamazsa gelecekte Franky tutar amiralleri artık
Yukar da yazdim zaten yenebilir diye anlik bu tarz gelişen olaylarda güc cikarımi yapmam ben zaten.İstediği kadar dayak yesin. Yine ya Queen le ya King le vs atacak. Hee bu arcta vs atamazsa gelecekte Franky tutar amiralleri artık
Sonrada Objektif olalım deniyor.Sabahtan akşama kadar hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Bu spoilerin ilk sayfasına bakın lütfücüler dadanıp Power up da power up yapmışlar el insaf ya
Yuh artık yav. Hadi enma'yı bir şekilde power down diye yutturdun, ateş kesme de mi power down oldu?Sabahtan akşama kadar hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Bu spoilerin ilk sayfasına bakın lütfücüler dadanıp Power up da power up yapmışlar el insaf ya
Onu enma ile yapıp yapmadığı belli değil.Yuh artık yav. Hadi enma'yı bir şekilde power down diye yutturdun, ateş kesme de mi power down oldu?
Onu kast etmiyorum. RedTeroR enma için power down diyordu da, ateş kesme de mi power down oldu diyorum.Onu enma ile yapıp yapmadığı belli değil.
Bir de spoiler konusu 300 sayfa oldu diye övünüyorlardı. Şimdi de bize abarttığımızı söylüyorlar. O zaman da demiştim; o 300 küsür sayfalık konunun o kadar eğlenceli olmasının sebebi bizim güzel şaka kaldırmamız ve ayak uydurmamız sebebiyledir. Şimdiki ortamı görüyorsun. Az kaldı, kavga çıkacak.
Siz hepiniz niye böyle triplere girdiniz özür dilerim harbiden bu kadar uzuldugunuzu bilmiyodum. Sanji ne alaka onu anlamadim. Bir de zoro adminim "biz" derken bushido ile sen mi yoksa genel zorocular mi orayi anlamadim. O özne baya karışıyor artıkSanji king den dayak yediği halde verdiğiniz tepki ortada sebebi ne.? Zoro'nun sebebjyle aynı sürekli geri plan da tutulup güclü bi rakiple karşılaşmaması zoro ve sanji'nin luffy de olduğu gibi sinırlarını görsedik bügün bu koşuma olmazdı.