Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001: Onigashima'daki Canavarların Savaşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garpı da anması gerekti gibi ya, Rogerla da Xebecle de dövüşmemiştir. Garp hatta daha çok andiriyor Luffyi. Diğer 5li kılıç tayfadan
Garp'ın öyle bir hayali olmadığı içindir. Ya neresinden tutsan havada kalıyor.

Benim burada konuşmalarından anladığım Korsanlar Kralı olma yolunda dövüşebilecekler az kişiydi onlar da arkasında çıktı zaten. Yoksa Kaido'yu BM, Garp ve Sengoku rahat döver, Hatta Prime Ray ve Mihawkta döver gibi.

Ama bu tarz çöplerin Garp reisi hatırlaması zaten onun adına şanına hakarettir. Tüm dünya Tanrı vadisi Şövalyesi atı beyaz yumrukları siyah Aslan Yürekli Yumruk Garp olarak hatırlıyor reisi.
 
Roger'ın eşiti yada üstü olan en güçlü denizci Garp yok o silüetlerde, serinin muhtemel baş kötüsü Karasakal da yok. Gücünü göremediğimiz goroseiler yok, eğer bir "güç listesi" olsaydı Oden'in girdiği listeye rahat girecek Sengoku, Akainu, Rayleigh, Mihawk gibi adamlar da yok.. Bunların harici oraya, Akainu'ya "istersen wanoya gidip yargı dağıtayım" diyen taş*ak sahibi Kizaru reisi ve daha tonla adamı ekleyebilecekken o siluetleri sanki bir "güç listesi" gibi düşünen, bunla da kalmayıp birde Mihawk, Garp gibi adamlara giydirenler gitsin sword art online izlesinler.
SaO>>Op zaten. Gerçek Kara Kılıç Ustasını barındırıyor seri.
 
Beklediklerini neden alamamışlar ? Luffy'i kurtarıyor, ateşi kesiyor, üzerine ciddi olun biraz bonusu var, attığı saldırıda koka bile kullanmamış herhalde yani tüm gücü ile saldırıp zarar veremedi de yok hatta kan bile çıkarmış olabilir. Allah'a çok şükür sen daha ne bekliyordun ?
Ferit Zoro diyorki bölümde dikkat dağınıklığına yer yok diyor haklı da Luffy hariç herkes teke gider orada ama be adam gidip de Kaido'ya bunu dedikten sonra da oni giri atmazsin değil mi nerede bu adamın gizli teknikleri aşuresi falan. Yazar siciyor sıvıyor böyle işte.
 
O değil de bir zamanlar Sağ kollar Yonkou tutar falan deniyordu. Buradan Anladık ki bir yonkou'yu aynı anda 5 komutan seviyesinde adam gelse de tutamaz. Aynı komutanlar Amirallerle birebire girebiliyor. Önümüzde ki sayılar da Yonkou'ların yıkılan itibarı tekrar yerine oturacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık