Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001: Onigashima'daki Canavarların Savaşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anladım, teşekkürler öncelikle.

Yabancı forumlarda çokça tartışılan bir konu haline geldi bu mesele. Bazı okuyucular, Zoro'nun bu söylemiyle beraber(ingilizce çeviriye dayanarak) Zoro Enma'yı kendi gücü olarak reddettiğinin kanıtı olarak sunuyordu. Benim de aklıma takıldı biraz. Enma'nın gücü derken kendi gücünden çok farklı bir güç söylemiş olduğu anlamı çıkıyor.
Enma ne var ne yok sömürdügü icin zoro kilici baskiliyor. Daha fazla guc icin biraz daha serbest borakmaliyim diyor orada zannimca.
 
Bu rengoku oni giri, Killer'a yapmış olduğundan güçsüz gözüküyordu ve bence güçsüzdü.
1- Kaido'ya niye daha azıyla saldırsın?
2- Killer benim silahlarım olsaydı diyerek silahın önemni ortaya koydu. Zoro'nun bir kılıcı yokken kullandığı rengoku ongiri nasıl daha güçlü olsun? İkincisi Balıkadam adasında kullandığı zamanki hakisi becerisi de daha iyidir.
3- Enma'nın gücünü salmalıyım dediğine göre demek ki Enma'yı biraz olsun salmış. Bu da ekstra bir güç demek. O kılıcı almasının sebebi zaten onu daha güçlü yapacak olması değil mi?
 
Boş verin hangi Oni Giri'nin güçlü olduğunu. En güçlüsünü henüz yapmadığını düşünüyorum. Zaten bunu henüz sadece bir kere kullandı: Enbima Yonezu Oni Giri (kelime anlamı "Büyülü Şeytanın Uykusuz Gecesinin Şeytan Kesişi")
Ennies Lobby'de yapmıştı.
 
Benim anladığım; Enma'yı dizginliyor ve bu savaşın gereği olarak ipini biraz gevşetmesi gerektiğini söylüyor. Enma bize en başta kendi başına bir iş yapan kılıç olarak tanıtıldı. Zoro ilk kullandığında da bu işi yaptı. Sonraki kullanımlarında ise Zoro onu artık kontrol altında tutuyordu ve Enma kafasına göre iş yapamıyordu. Şimdi biraz daha serbest bırakacak demek ki. Bakalım sonucu ne olacak?
Kuma misali saglam bir kesicek kaidoyu. :a:
 
Kaido bana söylesene ejder halinle iyi bir şey başarmışlığın var mı?

Oden kesti, kınların yapmadığı bir şey kalmadı, Luffy dahi elephant gun ile yere çaldı.

Buna karşın Oden'i orijinal halinle yendin, Luffy'yi öyle tekledin ve kınları da öyle dövdün.

King filan yanına gelip "Kaptan şu ejderha halin b*k gibi, hiç gerek yok kendini rezil etmeye." demiyor mu?
 
Zoro fanları : Zoro daha bandanasını takmadı hele bir bandanayı taksın siz Zoronun gücünü o zaman görün.
Bandanalı Zoro : Gücüm çok yetersiz. Enma nın gücünü daha fazla kullanmalıyım.

Eyyy Enma sen nelere kadirsin! Böyle bir çekirgeyi de senin hatırına adamdan sayıyorlar. Saygı duyulacak kılıçsın.:respect:
 
Bir kere yukarıdaki savaşa kimse dahil olmayacak. bu savaş en kötü neslin novaları ile kaido arasında geçecek. Big mum dahil olmayacak. savaştan sonra kaidoyu adasına götürüp rocks korsanlarını yeniden kuracaklar diyorum.
Bence yukarıda ki savaşta zoro kaidoya odeni anımsatacak bir yara bırakıcak yada odenin yarasını açıcak. Luffy daha da güçlenecek. Ama ben en çok kidi merak ediyorum. Acaba nasıl bir power up alacak. Süper novalar içinde kid luffy law zaten en öne çıkan 3 kişiydi. bunların bu ittifakı dünyayı sarsacak diyorum. Ben burada kid in meyveyi uyandıracağından eminim. Law konusunda birşey diyemiyorum. daha çok supporter duruyor.

Buradaki temel sorunlardan birisi sanjinin durumu. Abi bu adam zoro olmasada ona çok yakın güçteydi. Ama giderek geride kalıyor. Bakışı kötü. Bir tane teknolojik elbiseye bağlı kalmamalı. sonuçta kizarunun rakibi olacak diye düşünüyorum. Burada sınırlarını aşmalı yoksa yerine brook gelsin. en azından bir işe yarıyor.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık