Oğlum sen iyice yaktın devreleri.Kıskanmayın sadece onu diyorum. Çekemeyen anten bile taksa çekemez.
Oğlum sen iyice yaktın devreleri.Kıskanmayın sadece onu diyorum. Çekemeyen anten bile taksa çekemez.
Öyle bir yazmışsın ki İstiklal Marşında bahsedilen kişi Kaido sandım.Kaido ölür. Kaç senedir vurgusu yapılıyor. O ayı oğlu ayıyı hangi zincir tutacak?
Kid bi kaşık suda boğulan bir adam muhtemelen dövüşün sonunu göremeyecek baygın olduğu için. Zoro öldürebilir Oden'in kılıcı boşa gitmesin Kaido da 2 yıldır Oden Oden diye başımızın etini boşa yemiş olamaz.Denizciler gelmezse ya Kid öldürür, ya da birisine beni öldür der.
Oda foreshadowing vol 12321321321
Kaido'nun cesedi bile Momo'yu öldürecek güçtedir.Bitap düşmüş Kaido'nun, Momo'nun elinden öldüğünü görmek isterim.
Bitik noktada olduğundan derisi falan dokunsan yırtılacak seviyede olacak. Momo katanayı sokacak boynuna bu kadardan bir şey olmaz.Kaido'nun cesedi bile Momo'yu öldürecek güçtedir.
Luffy son vuruşu yapıp, Kaido'yu indirir. Kaido'nun ayağa kalkacak gücü kalmamıştır.Kid bi kaşık suda boğulan bir adam muhtemelen dövüşün sonunu göremeyecek baygın olduğu için. Zoro öldürebilir Oden'in kılıcı boşa gitmesin Kaido da 2 yıldır Oden Oden diye başımızın etini boşa yemiş olamaz.
Marco, Kaido karşısında çok faydalı olurdu. Havada karada defansta, orta sahada iyi iş yapardı. Ancak çatıya çıkmaz bence Marconun öyle bir planı yok dahasi Odanın öyle bir niyeti yok gibi. King olmasaydı belki Bm'yi oyalardı, ötesi zor.Marco'dan yardım alırlarsa indirirler.Big Mom'ı indirmeleri için ise Amiral gelmesi lazım.
Çok şiirsel oldu tam Japon klişesi ihtimali var bunun.Luffy son vuruşu yapıp, Kaido'yu indirir. Kaido'nun ayağa kalkacak gücü kalmamıştır.
Kaido: Son kez bana Oden'i hatırlat Roronoa...
Kaido da ölmeyecekse bundan sonra Op okurken pamuk şeker alırım yanımaYonko'ların tutuklanması için gelmeleri lazım. Bunlar a-a yenildim, tamam o zaman diyecek adamlar değil çünkü.