Üye silindi 1004
Keşke hep böyle olsa en azından Oda'nın hokkabaza dönüştürmesinden kurtulur.Bölümde Sanji yok diye kapağa 2 tane çizmişler.
Keşke hep böyle olsa en azından Oda'nın hokkabaza dönüştürmesinden kurtulur.Bölümde Sanji yok diye kapağa 2 tane çizmişler.
Şöyle diyebilir ama. Okyanusları gez ve yağlı bir balık ol.Böyle hamsi tavan olmaz senin.Dövüş değil de son arzu olarak isterse Kaido yapar.
Zoro şey diyecek değildir herhalde "Dünya'yı gez ve kendini gerçekleştir Kaido".
All Blue'da Kaido gibi balık çokmuş.Şöyle diyebilir ama. Okyanusları gez ve yağlı bir balık ol.Böyle hamsi tavan olmaz senin.
G3 büyüklüğünde havadaki oksijeni yakıp ateş çıkaracağını sanmiyorum zaten zorlama bir teknik. (g3 büyüklüğünden dolayı daha çabuk soğur bu da var)
Luffy zaten G2+G3'ü birleştirebiliyor ama bu vücuduna çok zarar vereceğini bildiği için yapmaz. Timeskip'ten sonra hiç göstermedi timeskip'ten sonra G2 ve G3'ün kendine vereceği zararı minumuma indirmeyi başarmıştı bu yüzden belki tekrardan görebiliriz.
Sanji 1000. bölümde yoksa bunu bir mesaj olarak algılayabilir miyiz ? Öyleyse eğer sen ne mesajı aldın ?All Blue'da Kaido gibi balık çokmuş.
Monster Trio diye bir şeyin olmadığını tümüyle fan uydurması olduğunun mesajını aldım ben.Sanji 1000. bölümde yoksa bunu bir mesaj olarak algılayabilir miyiz ? Öyleyse eğer sen ne mesajı aldın ?
Dressrosa arc sırasında 2 seneden fazla gözükmemişti o zaman daha iyiymiş sahidende.Keşke hep böyle olsa en azından Oda'nın hokkabaza dönüştürmesinden kurtulur.
Bm ne yapacağı bi bakmışın Kaidodan önce Luffye dalmış bilem.Big Mom'ın Kaido'ya ile çıkarları uyduğu sürece ihanet edeceğini sanmıyorum.
Son bölüm çatıda ufak bir elektrik verdi ama. Kaido niyetini bu kadar erken belli etmek zorunda mısın dedi.Big Mom'ın Kaido'ya ile çıkarları uyduğu sürece ihanet edeceğini sanmıyorum.