Luffy seçilmiş kişi kekem yapar öyle şeyler vız gelir reis.eLuffy nasıl g3 ile g2nin hızına çıkıp havadaki oksijeni yakacak
Luffy reyizi görsem o bile yetecek. Hasret kaldım reyizeRed Rock goremedik seni bir yahu.
Yonko Luffy'nin korumasında olduğu için girmezlerse girmezler sonrasında. 9 Çöp'de o çap yok. Veya sadece umursamazlar, Oden'in yaşadığını düşünürler vs. bir şekilde bağlanır.Asıl o zaman gelirler hükümet kapalı diye yanaşamıyor.9 kının amiralleri falan korkutması lazım açmadan önce yada sonra.O bakımdan denizcilerin girip koca anayı dövmeleri,paketlemeleri veya kaçırtmaları daha olası bence.
CP0 var.Onlar yeter.Adaya denizci falan gelmez, çünkü bu adadan çıktıklarında özgür ve sınırları açık bir Wano göreceğiz.
Kıskanmanın tanımını yapıyonuz haa.Luffy seçilmiş kişi kekem yapar öyle şeyler vız gelir reis.e
Doğru yenildikten sonra ya öldürülmeleri lazım ya da birinin bunları derdest etmesi lazım. Bunları alıkoyacak lojistik güç sadece denizcilerde var.Yonko'ların tutuklanması için gelmeleri lazım. Bunlar a-a yenildim, tamam o zaman diyecek adamlar değil çünkü.
Ben beş yıldır diyom lan Luffy seçilmiş kişi diye. Haterlikle falan ilgisi yok, havalı bile. Daha ne istiyon?Kıskanmanın tanımını yapıyonuz haa.
Kıskanmayın sadece onu diyorum. Çekemeyen anten bile taksa çekemez.Ben beş yıldır diyom lan Luffy seçilmiş kişi diye. Haterlikle falan ilgisi yok, havalı bile. Daha ne istiyon?
Saadet zinciri? Şaka bir yana ikisi aynı anda ölemez Linlin delisi net hayatta kalacak hikayesi hemen bitemez onun.Kaido ölür. Kaç senedir vurgusu yapılıyor. O ayı oğlu ayıyı hangi zincir tutacak?