Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

@Yubashiri-sama Aslında en mantıklısı Kaido’yu ittifakın indirmesi sonra da adaya Garp yada Sengoku gelmesiyle birlikte bu isimlerden biri yada ikisinin koca anayı indirmesidir.Hem Drake yönlendirir onları.Benim aklıma geldiyse Oda’nın da aklına kesin gelmiştir.Senin hayallerindeki gibi Garpuuuu olur yani.:hhh:Diğer türlü koca ananın da dayak yemesi op standartları için bile absürt çünkü.
Garp gelir ve Big Mom'ı döverse ortalık karışır. Zaten ittifak Kaido'yu indirince Yonkou imajı iki paralık olacak. Üstüne Garpuuuu gelip Linlin'e nostalji yaşatırsa Akainu konusu coşar artık.
 
Ashura ve Kawamatsu Denjiro'dan aşırı güçsüz değildir bence. Diğerleri de bir şeyler yapabiliyor, örneğin Raizo Kaido'nun saldırısını bloklayıp geri püskürttü.
Frankly Koca Ana'nın suratında patinaj atıyor bu seride bloklaması seviyesini kumandan edecek kadar yüceltmiyor bence. Raizo o seviyelerde olsa Minkler bağlamazlar Jack'e karşı dövüşüne müsade ederlerdi.
 
Luffy nasıl g3 ile g2nin hızına çıkıp havadaki oksijeni yakacak

Luffy zaten G2+G3'ü birleştirebiliyor ama bu vücuduna çok zarar vereceğini bildiği için yapmaz. Timeskip'ten sonra hiç göstermedi timeskip'ten sonra G2 ve G3'ün kendine vereceği zararı minumuma indirmeyi başarmıştı bu yüzden belki tekrardan görebiliriz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık