Isırgana dokundummu bu kadar kaşınmıyorum ben çok özel bir yeteneğin varSanji fanlarını çok ciddiye aldığını sanmıyorum zaten
Isırgana dokundummu bu kadar kaşınmıyorum ben çok özel bir yeteneğin varSanji fanlarını çok ciddiye aldığını sanmıyorum zaten
Kendisiyle Discordta konuştuk , çok samimi bir arkadaş. Tek yapmamız gereken forum kurallarından haberdar olmasını sağlamak lfjasdkfasjlfkasdjaslSanji fanlarını çok ciddiye aldığını sanmıyorum zaten
Demek ki kaşınan çıkmamış ki hâlâ kaşınıyorumIsırgana dokundummu bu kadar kaşınmıyorum ben çok özel bir yeteneğin var
Adam 19 yaşında öyle görünmesi normal hem Shanks 'da BM ve Kaido ile kıyaslanınca cücük gibi kalıyorLuffy de hala bir yonkou ağırlığı göremiyorum. Kaido ve BM ile kıyaslayınca cücük gibi kalıyor. Kaidonun o sopası veya BM'nin o kılıclı saldırısı direk gelse teke gidecekmiş gibi bir hisseyat oluşturuyor bende hala. Luffynin acilen ağırlık kazanacağı yeni bir forma girmesi gerekiyor. Şöyle 5 metre filan olsun ve az kalıplı gözüksün. Güçlü adamlara bakıyoruz hep boyları uzun ve kalıplı kişiler. Hep de karizmatik duruyorlar ama bizim luffy cücük gibi boyuyla ortalıkta ben korsanlar kralı olacak adamım diye bağırıyor Luffynin güçsüz olduğundan bahsetmiyorum ama güçlü olduğu izlenimi okuyucuya bundan dolayı geçmiyor bence. Adam hala 1.bölümde ki luffy gibi(görüntü ve davranış olarak). Acilen luffye boy ve kas eklentisi gelmeli.
+5 TL farkla ile bu istediğinizi alabilirsinizLuffy de hala bir yonkou ağırlığı göremiyorum. Kaido ve BM ile kıyaslayınca cücük gibi kalıyor. Kaidonun o sopası veya BM'nin o kılıclı saldırısı direk gelse teke gidecekmiş gibi bir hisseyat oluşturuyor bende hala. Luffynin acilen ağırlık kazanacağı yeni bir forma girmesi gerekiyor. Şöyle 5 metre filan olsun ve az kalıplı gözüksün. Güçlü adamlara bakıyoruz hep boyları uzun ve kalıplı kişiler. Hep de karizmatik duruyorlar ama bizim luffy cücük gibi boyuyla ortalıkta ben korsanlar kralı olacak adamım diye bağırıyor Luffynin güçsüz olduğundan bahsetmiyorum ama güçlü olduğu izlenimi okuyucuya bundan dolayı geçmiyor bence. Adam hala 1.bölümde ki luffy gibi(görüntü ve davranış olarak). Acilen luffye boy ve kas eklentisi gelmeli.
O kadar et yiyor bir de. Usopp bile kaslı oldu iki yılda.Luffy de hala bir yonkou ağırlığı göremiyorum. Kaido ve BM ile kıyaslayınca cücük gibi kalıyor. Kaidonun o sopası veya BM'nin o kılıclı saldırısı direk gelse teke gidecekmiş gibi bir hisseyat oluşturuyor bende hala. Luffynin acilen ağırlık kazanacağı yeni bir forma girmesi gerekiyor. Şöyle 5 metre filan olsun ve az kalıplı gözüksün. Güçlü adamlara bakıyoruz hep boyları uzun ve kalıplı kişiler. Hep de karizmatik duruyorlar ama bizim luffy cücük gibi boyuyla ortalıkta ben korsanlar kralı olacak adamım diye bağırıyor Luffynin güçsüz olduğundan bahsetmiyorum ama güçlü olduğu izlenimi okuyucuya bundan dolayı geçmiyor bence. Adam hala 1.bölümde ki luffy gibi(görüntü ve davranış olarak). Acilen luffye boy ve kas eklentisi gelmeli.
Shanks ve mihawk mesela adamlar karizmanın vücut bulmuş hali. Aynı zamanda 2 metre boyundalar O kadar da kısa sayılmazlar. Luffy ise 1.74 mAdam 19 yaşında öyle görünmesi normal hem Shanks 'da BM ve Kaido ile kıyaslanınca cücük gibi kalıyor
Harbiden usopp bile bariz şekilde değişti 2y önceki haline göreO kadar et yiyor bir de. Usopp bile kaslı oldu iki yılda.
Nasıl olacak o iş, E.Oda ya rüşvet teklif edip luffynin boyunumu uzatacağız yoksa photoshopla mı uzatacağız+5 TL farkla ile bu istediğinizi alabilirsiniz