Kanka bide yüzey alanını artırdığı için ters yönde büyük bir basınç olur. (lucci g3 çok yavaş olduğunu söylemişti )Oda bulur kılıfını
Kanka bide yüzey alanını artırdığı için ters yönde büyük bir basınç olur. (lucci g3 çok yavaş olduğunu söylemişti )Oda bulur kılıfını
Bunun yaşla ilgisi yok. Zoro da 21 yaşında ama gücünü hissettiriyor, karizma paçalardan akıyor. Sen bebe Ruhi gibi ana karakter çizersen ondan karizma da ağırlık da bekleyemezsin. Luffy'de karizma Kaido'nun ceketini giymiş gibi 10 beden büyük durdu her zaman. Herkes karizma olacak diye bir şey yok. Sadece fanlar karakterden beklenmesi gereken şeyleri beklesinler.Adam 19 yaşında öyle görünmesi normal hem Shanks 'da BM ve Kaido ile kıyaslanınca cücük gibi kalıyor
Yumruğu gerdiği yere içten patlamalı haki salar. Sonra g3 ivmelenerek şimşek gibi girer Kaidou başganaKanka bide yüzey alanını artırdığı için ters yönde büyük bir basınç olur. (lucci g3 çok yavaş olduğunu söylemişti )
Sennin mantığınla luffy yürüsebile ateş çıkar(bide g2 nin sıcaklığı var) oda mantıklı adamdır öyle yapmaz. Boşuna öyle bir teknik bekleme.Yumruğu gerdiği yere içten patlamalı haki salar. Sonra g3 ivmelenerek şimşek gibi girer Kaidou başgana
Adam lastik ne yese eritiyor işte sen se herkesi Zoro ile kıyaslama Oda bu konuda adaletli kaptana karizma vermezse o konudaki eksikliğini diğeriyle tamamlıyorBunun yaşla ilgisi yok. Zoro da 21 yaşında ama gücünü hissettiriyor, karizma paçalardan akıyor. Sen bebe Ruhi gibi ana karakter çizersen ondan karizma da ağırlık da bekleyemezsin. Luffy'de karizma Kaido'nun ceketini giymiş gibi 10 beden büyük durdu her zaman. Herkes karizma olacak diye bir şey yok. Sadece fanlar karakterden beklenmesi gereken şeyleri beklesinler.
Vura vura mı ilerlesin? Hakinin dövüşlerde geliştiğini söyledi Ray-san.Sen git 1,5 sene 2 sene eğitim al ve kendini geliştir ve sonra adamdan tek ye sonra git 5-6 gün eğitim al ve yeni teknik çalış adam üzerinde işe yarayacak ha ! Hadi len
Ray amcamız bir tarafa koymuş Luffy'i öbür tarafa sakeyi... Bir ona bakmış bir ona... En son demiş la bu muşambayı eğiteceğime sake yudumlarım...Sen git 1,5 sene 2 sene eğitim al ve kendini geliştir ve sonra adamdan tek ye sonra git 5-6 gün eğitim al ve yeni teknik çalış adam üzerinde işe yarayacak ha ! Hadi len