Akainu bilmem de Teach için şimdiden vs konusu açılsın. Bu Luffy Teachden daha sağlam duruyorŞu Akainu ile Karasakal olacak haysiyetsiz ahlaksız karaktersiz şerefsizleri getirsenize bir Luffy abim bir şeyler deneyecek üzerlerinde...
Akainu bilmem de Teach için şimdiden vs konusu açılsın. Bu Luffy Teachden daha sağlam duruyorŞu Akainu ile Karasakal olacak haysiyetsiz ahlaksız karaktersiz şerefsizleri getirsenize bir Luffy abim bir şeyler deneyecek üzerlerinde...
Bu ark özelinde demiyorum. Bu seriyi takibe devam etmemdeki en büyük enerjilerden biri o iki ismi lazım değiller, onlar Luffy'den dayak yemeden bana rahat yok!!!Aman hocam ya çorba olur, şu an her şey dozunda ilerliyor...
O zaman Kaido hiç hasar almamıştı ama. Şimdi hasar almaya başlaması asıl mesele.Ejderha formunu yıkar zaten ya. Normal formunu Kong Organ ile öyle yıkamamıştı. Bununla vuruyor Pacifista gibi bir duruma sokuyor.
İkisini karıştırmış zaten. G2'nin hızını ve alevlerini, G3'ün gücünü almış. Şunu G4'e de uygularsa baya güzel olacak. Red King Kong Gun gibi.Sahnede çok neredeyse gereksiz denecek kadar sakin. Bence bu yeterli gibi:d
Öyle bir hız arttırma şekli mi olur lan:d Bu yumruk atarken patlamalı efektler falan hep g2 efektleri. Ama G3 yumruğa da eklenmiş. Bakalım çıkar kokusu yakında:d
Evet orada mesela yüz ifadesi umursamaz gibi çizilmişken en son sahnede karanlık çizildiği sahnede hersinden dişlerini sıkıyormuş gibi duruyor. Yani baya baya etki etmiş.O zaman Kaido hiç hasar almamıştı ama. Şimdi hasar almaya başlaması asıl mesele.
İkisi de pert ben sana söyleyeyim... Kaçacak delik arayacak onlar...Akainu bilmem de Teach için şimdiden vs konusu açılsın. Bu Luffy Teachden daha sağlam duruyor
Akainu hiçbir zaman Luffynin potansiyelini reddetmedi, yılanın başını küçükken ezmeye de uğraştı, shichiler Shanksler WBler girdi araya. Diğer yonkolar gibi hafife de almıyor. Dayak yiyecek elbette. Sözüm yok :dİkisi de pert bana söyleyeyim... Kaçacak delik arayacak onlar...
Şu yumruğundan bahsediyorum. İlk başta burada da baya etki etmiş gibi gözüküyordu. Bakalım g 4 ile ne seviyelere çıkacak. Bundan sonra meyvesi gelişmese de aslında olur. Bb karşısında meyvenin bir avantajı olmayacak zaten. Geriye Im ve olası Akainu dövüşü kalıyor. Özellikle Akainu'da da savunma tarafı önemli olacaktır bunun.Ejderha formunu yıkar zaten ya. Normal formunu Kong Organ ile öyle yıkamamıştı. Bununla vuruyor Pacifista gibi bir duruma sokuyor.