Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000: Hasır Şapkalı Luffy

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    400
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahnede çok neredeyse gereksiz denecek kadar sakin. Bence bu yeterli gibi:d

Öyle bir hız arttırma şekli mi olur lan:d Bu yumruk atarken patlamalı efektler falan hep g2 efektleri. Ama G3 yumruğa da eklenmiş. Bakalım çıkar kokusu yakında:d
İkisini karıştırmış zaten. G2'nin hızını ve alevlerini, G3'ün gücünü almış. Şunu G4'e de uygularsa baya güzel olacak. Red King Kong Gun gibi. :D
 
1000'den Xebec falan bekleyen ben bile ÇOK heyecanlandım. (Ace, Yamato ? Kinemon ?) Bir de gittim armaga To the Grand Line açtım, okudum; tam o dramatik kısımları çok doğru panellere konumlandı valla durduralamaz hissediyorum. #RedRockShowsNoMercy diyorum, başka bi' şey demiyorum!
 
Ejderha formunu yıkar zaten ya. Normal formunu Kong Organ ile öyle yıkamamıştı. Bununla vuruyor Pacifista gibi bir duruma sokuyor.
Şu yumruğundan bahsediyorum. İlk başta burada da baya etki etmiş gibi gözüküyordu. Bakalım g 4 ile ne seviyelere çıkacak. Bundan sonra meyvesi gelişmese de aslında olur. Bb karşısında meyvenin bir avantajı olmayacak zaten. Geriye Im ve olası Akainu dövüşü kalıyor. Özellikle Akainu'da da savunma tarafı önemli olacaktır bunun.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık