Bende hep Yamato fanı olarak kalacaksınAaa reis bilmiyo musun? Ben aslen Luffy fanıyım
Bende hep Yamato fanı olarak kalacaksınAaa reis bilmiyo musun? Ben aslen Luffy fanıyım
1 luffy 2 yamato. Sen istediğini bilBende hep Yamato fanı olarak kalacaksın
Hahaha sıkıntı yok fandaşım... kadayıf var evde onu yerim en kötü... skskkssKardeşim hakkını helal et gece gece canını çektirdim ?
Sağ Kolun bir kaptanı var onun da değerini anlayacaksın reiste seri biter sen anlayanakadar.Law milleti sağa sola karpuz gibi atmaya başlamış. İşlevi bu olacak zaten dövüşte. İşlevsel.
9 Kın'ı daha iyi işleyebilirdi. Aptal aptal şeyleri çizmeyi tercih ederek basite kaçmak varken gerek duymadı tabi. Normal.
Novaları imparatorların yanında görmek güzeldi. Herkesin yeri az çok belli oldu. Sanji çomakla kum karıştırsın hadi yallah!
Luffy yine ateş fışkırtıyor. Kaynağını nereden geldiğini anlamasak da
Marco farkını koymuş
Queen ne ayaksın anasını satıyım
Bölüm Zoro'nun hatırına orta-iyi arası. Öyle aman aman bir bölüm değil.
Dannyci olmaktan çok daha iyi değil miBana Luffy'nin hayali fos çıkacak gibi geliyor. Tıpkı Hody vasıfsızının hiçbir şey demesi gibi ne demiş diyip ha bu muydu lan deriz gibi.
Boş sahneler yerine dış dünya çizseydi keşke 3-5 bölüm.Olay bu bölüme denk gelsin diye boş boş sahneler çizmek durumunda kaldı. Hiç öyle ortada "1000. bölüme denk geldi" durumu yok bence.
Ağladım lan ben sğxöxieödidödidşfŞu sahnede biraz duygulandım. Yamato sen ne harika bir şeysin yav.
Dublajdan çok ses kalitesi sıkıntı.Nasıl bir dublaj ya kulağım bir patladı Hiroshima böyle patlamadı