Ne olabilir diye düşünüyorum. Beklentiye sokan sözler bunlar.Gram ihtimal vermiyorum. Boş çıkartacak olsaydı hem luffy'e hem de roger'a söyletmezdi. Bence baya büyük bir şey.
Ne olabilir diye düşünüyorum. Beklentiye sokan sözler bunlar.Gram ihtimal vermiyorum. Boş çıkartacak olsaydı hem luffy'e hem de roger'a söyletmezdi. Bence baya büyük bir şey.
Olay bu bölüme denk gelsin diye boş boş sahneler çizmek durumunda kaldı. Hiç öyle ortada "1000. bölüme denk geldi" durumu yok bence.Ismarlama bir şey çizmesindense, Normalde olacak olayı 1000e denk getirmesi bence çok daha iyi. Şaşırtıcı şeyleri olması gereken yerde, zamanda zaten açıklar. Bence en iyi yanlarından biri de bu zaten OP'un bir anda damdan düşer gibi olması bazı şeylerin. 1000e özel şaşırtıcam hepinizi diye bir açıklama falan mı yaptı bu adam. Yada daha önceden güzel sayılarda şaşırtıcı şeyler mi çizdi ne bileyim 100.bölüm mesela yada 500.bölüm vb. de şaşırmak beklentisi var. Olması gerekn oldu sayısı 1000e denk geldi çokta güzel oldu. Bence bu bölümde koşturmaca çizseydi de sıkıntı olmazdı.
Nasıl bir dublaj ya kulağım bir patladı Hiroshima böyle patlamadı
Yan yana dizildikleri sahneye koyması lazımdı iş işten geçti artık. Sanjisiz bir 1000. Bölüm. Tarih bunu unutmayacak.Ben inanıyorum bu arada bir şekilde Sanji fırlayacak çatıya Kaido'ya tekmeyi çakacak görünmez bir şekilde
tek inancım Oda'nın Sanji'ye ve Sanjicilere göstereceği yüz.Şu ark sadece Maria ile savaşırsa Oda bir daha Sanjicilerin yüzüne bakamazNasıl inanıyon yahu buna. Herif Zoro yukarı çıksın diye Marco'yu getirdi. Sanjiyi engellemek için karı kız bataklığına düşürdü. Sen nasıl bir inanç sahibisin kardeş bende istiyom ondan.
Bence de bu 10 bölümdür böyle.Olay bu bölüme denk gelsin diye boş boş sahneler çizmek durumunda kaldı. Hiç öyle ortada "1000. bölüme denk geldi" durumu yok bence.
Her zaman yaptığı şey ya. Dressrosa'da Dof'a ulaşması, yeniden ulaşması, sonra kaçması bilmem nesi hep yaptığı şeyler.Olay bu bölüme denk gelsin diye boş boş sahneler çizmek durumunda kaldı. Hiç öyle ortada "1000. bölüme denk geldi" durumu yok bence.