Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000: Hasır Şapkalı Luffy

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    400
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana Luffy'nin hayali fos çıkacak gibi geliyor. Tıpkı Hody vasıfsızının hiçbir şey demesi gibi ne demiş diyip ha bu muydu lan deriz gibi.
 
Hoşuma giden şeylerde oynuyor, ama bu bölüm bildiğin bomboş bölüm. Luffy'nin Kaido'ya vurması haricinde hiçbir olayı yok. Eğer Luffy tek atsaydı, işte o zaman şaşırtıcı bir bölüm olabilirdi, ancak gelecek bölüm Kaido ayağa kalkacak ve bu bölümde karizma kasan Luffy'nin ağzını yüzünü dağıtacak.
Ismarlama bir şey çizmesindense, Normalde olacak olayı 1000e denk getirmesi bence çok daha iyi. Şaşırtıcı şeyleri olması gereken yerde, zamanda zaten açıklar. Bence en iyi yanlarından biri de bu zaten OP'un bir anda damdan düşer gibi olması bazı şeylerin. 1000e özel şaşırtıcam hepinizi diye bir açıklama falan mı yaptı bu adam. Yada daha önceden güzel sayılarda şaşırtıcı şeyler mi çizdi ne bileyim 100.bölüm mesela yada 500.bölüm vb. de şaşırmak beklentisi var. Olması gerekn oldu sayısı 1000e denk geldi çokta güzel oldu. Bence bu bölümde koşturmaca çizseydi de sıkıntı olmazdı.
 
Luffy çok fenaydı bu bölümde.Hele ikisinin arasından yürüyecek geçmesi mükemmeldi.

Shanks ve Akainu,Luffy'i ilk gördükleri andan itibaren ondaki muazzam ateşi görmüşlerdi ama bu 2 salak Yonkou hala Luffy'i Don Krieg gibi bir şey zannediyorlar herhalde.Red Rock sonrası tipleri haşlanmış soğana döndü.

Pekala romantik düşünmeyi bırakalım ve realist olalım,bu ikisi bizimkileri Allahına kavuşturur...
10/10 yorum !!!!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık