Onun olmayacağı haberi gelmişti ya. O yüzden herkes bu sahnenin geleceğinden emin şekilde kurulmuş ve beklemiş.Şu bölümü okurken yüzümde mimik oynamadı. Siz nasıl böyle havalara uçuyorsunuz, anlamıyorum. Luffy'nin bunu yapması beklenen bir şeydi zaten. Şaşırtıcı bir gelişme olmasını tercih ederdim.
Aslında çok güzel olabilir.Zoronun anne babası hala bilinmiyor .Roronoa adı annesinden gelmiştir büyük ihtimal babası da shimotsuki ushimaru çıkar flashback dönüşü anma ile Kaidoyu yarar asıl beklentiyi karşılayan bölümde o olur.Diğer bölümün adı @Roronoa Zoro olmazsa seriyi bırakmalıyım
Hep diyorum en büyük Zoro fanı ve aynı zamanda en büyük sanji hateri odadır.Şuna emin oldum... Oda, Sanji den, bizim nefret ettiğimizden daha çok nefret ediyor... zaten bize nefret ettirten de Oda idi...
Ksksksks
Baklava çok güzel olurdu beee... canım çekti fandaş...
Bana daha büyük şeyler olacakmış gibi geliyor. Law Im'in hedeflerinden olabilir.Ace'in ölmesine de katlanamadı ama Ace öldü yeni bir seviye atlaması için gerekli bile olabilir bu bence
Hoşuma giden şeylerde oynuyor, ama bu bölüm bildiğin bomboş bölüm. Luffy'nin Kaido'ya vurması haricinde hiçbir olayı yok. Eğer Luffy tek atsaydı, işte o zaman şaşırtıcı bir bölüm olabilirdi, ancak gelecek bölüm Kaido ayağa kalkacak ve bu bölümde karizma kasan Luffy'nin ağzını yüzünü dağıtacak.Normalde de oynamıyor zaten yada en azından mesajlardan analayamıyok emoji yok.
Bende diyorum nasıl oraya fark edemdinŞimdi düzgünce çeviriyi okudum. Yamato ağlarken içim bi kötü oldu fan olmanın etkisi herhalde ?
Yamato'cum sen niye o kadar heyecanlandın kardeşim. Sigara yerine git bi Sinikırs ye kendine gelEvde ne kadar zıpladıysam kıpkırmızıyım yanıyorum. Ben bi sigara molasına çıkayım Sanji beni bekler