Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 913: Tsuru İyiliğin Karşılığını Öder

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    193
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Dressrosa'da ki hakim bitti saçmalıkları, güçsüz rakiplerin absürt güçlerinden dolayı nakavt olma saçmalıkları gibi. Sonuç olarak geleceği görüyor az biraz.
Hani yine absürt meyveden dolayı nakavt olmayı anlarım güç dengesini altına üstüne getirebilir saçma absürt meyve. Sonuç normal düzeni bozan ya da aksatan bir güce sahip olabilir. Fakat haki bitmesi çok aptalca.
 
Slash Hawkins'e kadar gelirken bu adam niye mal gibi bekliyor önünde ? Zoro'nun attığı atak o kadar da hızlı değildir herhalde adam yoldan çekilir. Bu nasıl bir umursamazlıktır :artiz:


Eğer farklı yerlerden kesik almışlarsa dediğin gibidir, ilginç geldi bana o devasa kukla kesildi diye can gittiğine emindim :confused:

@Alpamis hiç aklıma gelmedi benim Zoro'nun saldırısı çok alakasız ve zorlama oluyor Zoro'nun saldırısı ile o canı verdiyse taa o mesafeden :bilmem:
Ya slash oraya kadar gidip zarar verebilir bunda sorun yok. Ama Kukla ile Hawkins aynı doğrultuda değiller. Slashın falso almış olması lazım. Ya da ben yanlış görüyorum.
 
@Tilqi_Gin @amaneden o büyük kukla Hawkinsin birebir bir bağlı kuklasi. Hawkins kilici boşa sallar, ayni hareketi kukla tekrarlıyor ve çivili sopası Zoro ya. Kuklanin yediği darbe de direk hawkins yemiş gibi. Yani büyük kukla darbesi hawkinse yansıyor, hawkinsten başka adama yansıyor. İki bebek harcanmış olmuyor
 
Ne sizi bekleyecem la. Söyleyem.
Blackbeard Whitebeard'a ihanet ediyor.
Big Father Big Mom'a ihanet ediyor.
Gerçekten ölmesi için sayısız defa ölmesi gereken Hawkins de kendi denese bile kendisini öldüremeyen "ölümsüz" Kaido'ya ihanet eder. NET OĞLU NET!?!!!!!!11111!
Neden xdrake değilde Hawkins?
 

Funduska

Haki bitmesi meselesi. Yoksa tayfayı zorlayıp aynı Luffy’ye kazandırttığı gibi bir sürü dövüş var.
Tayfada zaten 3 kişi haki kullanabiliyor,zoro 2 yıldan sonra denk biriyle dövüşe girmedi,sanji aforoz edildi zaten ona girmeyelim.Yani haki bitme meselesinin diğerleri için olmaması çok normal.
 
Ya slash oraya kadar gidip zarar verebilir bunda sorun yok. Ama Kukla ile Hawkins aynı doğrultuda değiller. Slashın falso almış olması lazım. Ya da ben yanlış görüyorum.
Önünde mal gibi beklersen elbette zarar verir aksi halde ebesinin nikahından gelen slah için can vermek gibi saçma bir şey oluyor. Adamın yüzlerce canı var herhalde.

Zoro Reis aynı anda hem kuklayı hem Hawkins'i kestiyse toplanak Allah diyek olsun bitsin hacı :hhh: Yalnız öyle olduğunu düşünmüyorum bence kukla ile bağı var, kukla kesildi diye canı eksildi Hawkins'in.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık