Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Luffy'nin En Zorlama Zaferi

Luffy'nin En Zorlama Galibiyeti


  • Kullanılan toplam oy
    529
Kesinlikle Croco dövüşü. İlk sefer ölüyordu geldi Robin kurtardı. İkinci sefer ise gökten su düştü yahu bildiğin su.:alkis:Üçüncüde de alamayacaktı. Muhtemelen orada kısa bir anlığına haki bile açmış olabilir. Croco dövüşü, en azılı Luffy fanlarının bile savunmaması gereken saçmalıklarla dolu bir dövüştür ne yazık ki. :(
 
Luffy haterı doluymuş burası da haberimiz yokmuş.Luffy reyiz çatır çatır hakkıyla kazanmıştır.Size göre sıvadı denilen savaşların hepsinin sonucu tokat gibi çarparcasına bütün gerçekliğiyle ... Cümleyi tamamlayamadım ama sıkıntı yok.
 
Sorma yav.:D Meyve konusu Luffy üzerine açılıyor bu konu Luffy üzerine açılıyor. Reyize karşı büyük bir girişim var. Azıcık diğer karakterlerden söz edince şahmeran gibi şahlanıyor arkadaşlar. Ona rağmen Reyizi yıkamadılar. Yıkamazlar...:D

Bu arada öyle absürt güçlerle çekip kurutmak kolay işdir. Sen gel bir de Luffy gibi rakibini akan kanınla yen. Çok karizmatikti orda. :D
Bro haklsın katılıyorum sana , reyisi kıskanıyor bunlar :fool:
Şaka bir yana ama Luffy son zamanlarda G4 yüzünden sürekli apışıp kalıyor. Savaşın bir mantığı kalmıyor sonrasında. Eskiden yine savaşıyordu az çok.:ehe:
 
Sınavda çocuk der ya hani 5 şık arasında kaldım diye, aynı öyle oldum. Sıvama yok diyenler bu vsleri nasıl açıklıyor dinlemek isterdim. Bana göre 2 kişiyi zaten yenemedi. Croco ve Dof yenildi saymıyorum.
Siz bu sıvama işinde ne demek istiyorsunuz yani, Oda öyle bir karakter tasarlamış ki onu öldürebilmek için saçmalamak zorunda mı kalmış :D Bu sıvama bakış açınız aşırı saçma. Adam zaten serinin çizeri, "sıvama"ya ihtiyacı yok yani. Belli şartlar oluşturup çok daha net bir şekilde Croco'yu da Dof'u da daha rahat bir şekilde aldırabilirdi ruhunuz bile duymazdı. Ama heyecanla okuyun diye adam gerilim veriyor siz sıvama diyorsunuz :D Oda gelip şu forumu okusa "Lan ben hiç böyle hesaplamamıştım!" diyip depresyona falan girer herhalde.
 
Obaa yalnız böyle seri okunmaz :D Her şeyi sonuç olarak mangaka "torpil"ine bağlayabilirsin, sonuçta adam serinin çizeri.
Düşüncende haklısın ama trollük de ayrı bir konu mangaka için. Bize eşit ve mantıklı bir dövüş sunması gerekmiyor muydu sence ? Troll yapacaksan bölüm sonu canavarında yapmazsın mantığındayım ben.
 
Öncelikle şunu söyleyeyim. Dövüş sırasında hakinin bitmesi Luffy için mi rakip için mi zorlama? Size kalsa rakip için. Ama bakıyoruz bu haki bitmesi nedense sadece ve sadece Luffy'de gözüküyor. Adam Luffy'ye artık adını zorlama mı dersiniz handikap mı dersiniz bilemem de aalasını vermiş.

-Luffy-Dofflamingo: Benim gözümde net olarak Oda'nın Doff'un düşüşünü epik kılmak için Luffy'ye verilen anlamsız zorlama. Luff, belki de dövüşün en son aşamasına girilmişken bir anda hakisi bitiyor(!) ve hop bütün Dressrosa savaşa dahil olup savaşa katılıyor, Luffy'yi koruyor, akabinde acayip bir duygu seli yaşanıyor falan. Sonra 10 dakika aradan sonra Luffy, Doff'u indiriyor. Peki sonrasında ne oluyor? Oda, SBS'de sırtta taşınma olayı olmadan da 10 dakikalık arayı atlatabilir diyor. O noktaya kadar gelen süreçte hem sen adama seride görülmemiş bir handikap ver, hem milletin nefret ettiği sırt olayını ver, sonra da aslında buna gerek olamayabilirdi de. Benim gözümde orda Doff'a değil, açıkça Luffy'nin zorlanması var.

-Luffy-Cracker: Bu dövüş maksimum 6 bölüm sürdü. Açıkça Oda'nın arada atraksiyon olsun ve Nami, Tüm Kek Adası'nda bir işe yarasın dercesine yapılmış bir dövüş. Sanji'nin hayat hikayesi kısmı araya girmeden önceki bölümde Luffy, Cracker'in bisküvi adamlarını yener, Cracker ile karşı karşıyadır. O anda Cracker, Luffy'ye saldırır fakat ıskalar. Ama olay bundan sonra başlar. Cracker'in bisküvi adam yapması anlık olan bir şey değilken ve Luffy, Cracker'in saldırısından dolayı çok uzağa gitmemişken bir an oluşur. Yani orda Luffy, belki 5, bilemedin 10 saniye sonrasında işe bitirebilecekken ne olur? Mangaka dövüşe ara verir, tekrardan dövüşe döndüğümüzde 11 saat geçmiş, Luffy, Nami'nin ıslatmasıyla arkın teması olan yiyeceklere eşlik edip onlardan bir çeşidi yemiş, güzel(!) Nami'miz de bir işe yaramıştır. Hem Luffy'nin bitirmek içim imkanı olsun fakat onu kullandırtma, dövüşü 11 saat uzattır, ordaki birçok karakteri kullanma imkanı oluştur kendine. Sonra da Luffy zorlamayla kazandı. Tabi canım, ben de yedim.

Luffy-Katakuri: Şimdi bazı arkadaşların bu savaşı sadece fiziksel bir savaş olarak görmesi de ilginç. Oda'nın o kadar Kata ile alakalı fb yapıp, geçmişini gösterip, durumundan ne kadar etkilendiğini göstermişken. Savaşlarda işin bir de psikolojik tarafı olduğunu göstermişken. Ama ne hikmetse kendi karakterlerinin dövüşlerinde adamın bakışlarından bir şeyler çıkaranlar, ruhundan etkilendi, şu oldu, bu oldu diyenler, bu dövüşe geldiklerinde o dediklerini unutuyorlar ve bir anda olayı sadece fiziksel olarak değerlendiriyorlar (!). İlginç geliyor bana. Kaldı ki dövüş fiziksel olarak değil psikolojik olarak bitti. Ama yok, söz konusu LUFFY olunca sadece sadece fiziksel olarak değerlendirmek lazım, diğer karakterlere geçince işim psikolojik ya da irade vs kısmını da konuşuruz. Kusura bakmayın da hiç dürüst gelmiyorsunuz bana. Bazı savaşlar sadece fiziksel olarak kazanılmaz. Neyse yazacak daha çok şey var da, olay anlaşıldı diye umuyorum.
 
Enel ve Cracker. Katakuri de biraz daha sürmeliydi çok kısa kesti. Ama ona zorlamaya diyemem. O saatten sonra her şekilde kazanırdı. Croco da küçümseme biraz yüzüne patladı falan ama dövüşte zorlama yok. Kalanı iyi zaten.
 
Siz bu sıvama işinde ne demek istiyorsunuz yani, Oda öyle bir karakter tasarlamış ki onu öldürebilmek için saçmalamak zorunda mı kalmış :D Bu sıvama bakış açınız aşırı saçma. Adam zaten serinin çizeri, "sıvama"ya ihtiyacı yok yani. Belli şartlar oluşturup çok daha net bir şekilde Croco'yu da Dof'u da daha rahat bir şekilde aldırabilirdi ruhunuz bile duymazdı. Ama heyecanla okuyun diye adam gerilim veriyor siz sıvama diyorsunuz :D Oda gelip şu forumu okusa "Lan ben hiç böyle hesaplamamıştım!" diyip depresyona falan girer herhalde.
Bu mantıkla bakarsak her eser tartışmasız süper olur. Yazar, çizer ve yönetmen böyle yapamaz mıydı diye düşünüp hiçbirinde mantık aramayalım mı?
 
Şunu izleyip de "yıaa bu zorlama olmuş" diyen adam nasıl bu seriyi 900 bölüm okumuş ben ona şaşırıyorum. Şu sahneyi izlerken gaza gelip hoplayıp zıplamayan bizden değildir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık