Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 911: Samuray Diyarı'nda Büyük Macera

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fikrine sağlık yeter lan bu kadar kısmı fazlasıyla güzel olmuş :D
Eyvallah :)

Eline sağlık fandaş.Law-Drake kısmına ilaveten şunu söyliyim.Dof'un inişinden sonra Drake gazetelerde Luffy ve Law'ın resmine bakıyordu.İlk Luffy'le ilgili yorum yaptıktan sonra adamlarını kontrol edip Law'ın resmine esrarengiz bir bakış atmıştı.Sonra zaten sahne değişmiş miydi neydi.Yani mangaka o esrarengiz bakışı boşuna attırmamıştır.Var bu ikisi arasında bir şeyler.
Sağol kankiğ :p Novalara konusunda en etkili parçalar Zoro ve Luffy'yi saymazsak Law ve Drake olacak. Adına kötü jenerasyon demişler ya bir kere. Kimse gidip de yonkounun emri altında çalışmaz. Apoo ve Hawkins de saf değiştirecek mecbur.
 
İmkanı yokki ama.En güçlü cavanar diyolar adama.E şimdi Luffy tek alsa ne olacak Op biter heralde :flaugh:.Younko seviyesini çok güzel işlicektir Oda.Arc bitimindede Younko seviyesinin 1 tık aşsasinda olur diye düşünüyorum.
Muhtemelen yine kaçacak Luffy ama bekliyorum ben de güçlenmesini. Kaido'yu alacak adam çıkmayacak Luffy'den başka. O da bir iki arc sonra falan olur . Bence Kaido öyle bir karakter.
 
İmkanı yokki ama.En güçlü cavanar diyolar adama.E şimdi Luffy tek alsa ne olacak Op biter heralde :flaugh:.Younko seviyesini çok güzel işlicektir Oda.Arc bitimindede Younko seviyesinin 1 tık aşsasinda olur diye düşünüyorum.
Daha karşılaşmalarına sandığımızdan çok var. Ayrıca bir iki kez yenilmesi halinde gelip üçüncüde yeneceğinden eminim :D
 
Olması olanaksız ama tamamen olmasını istediğim şeyleri yazıyorum.

Kaido vs ? = Muhtemelen bütün novalar ile dövüşecek. Ancak son ayakta kalan ve son darbeyi indiren Luffy olacaktır.

Shogun vs Zoro = Shogun Mihawk'a eskiden yenilmiş ve kendisini Wano'ya kapatmış birisi olacak. Zoro'nun Mihawk'ın öğrencisi olduğunu öğrenince Mihawk nefretinden dolayı öfkeden deliye dönecek. Shogun tam bir hayvan olduğu için Zoro ilk dövüşü kaybedecek. İkinci dövüşte gözünü açarak ve kral haki uyandırarak power up alacak.

King vs Law = Luffy'nin 1. tümen seviyesine gelmesinden sonra şimdi de Law gelecek. King Kaido'nun en güçlü adamı olacak.

Quenn vs Sanji = Sanji'nin çok zor durumda bırakılması yüzünden ve tayfadaki bir kızı korumak için kızlarla dövüşebilmeye başlayacak. Quenn'in logia meyvesi Sanji'nin bacaklarını kullanmasını zorlaştıracak, bu yüzden Sanji dövüşürken yumruklarını da kullanmak zorunda kalacak.

Jack vs ? = Emin değilim.

Usopp vs ? = Usopp geçtiğimiz arc k. haki uyandırdı. Soru kullanan yada çok hızlı bir rakiple karşılacak. Eniess Lobby de soru kullanan birini sapanıyla yakalayamadığını görmüştük. Bu sefer de uzun süre dayak yedikten sonra k. haki kullanmayı öğrenecek ve rakibini gözleriyle değil hakisiyle hissederek vurabilecek. Sasuke vs Haku gibi olacaktır. Muhtemelen b. haki uyandırabilir ama bilinçli kullanamayacaktır. Bu yüzden uzun süre o güçte bir rakibin darbelerine dayanabilir.

Nami vs ? = Bu arc K. haki uyandıracaktır diye düşünüyorum.

Dediğim gibi bu kadar ayrıntı tutmaz ama tutsa bence iyi olurdu :D
 
Hawkins bebeklerini Luffy'nin vücüduna da uygular.Bu daha sonra fb olarak gösterilir.Luffy ilk ölümcül darbeden geleceği görmek ile kurtulurken ikincisinden ise Hawkins sayesinde kurtulur.Ancak mangaka bunu bu şekilde vermez.İkincisinde bize ölmüş olarak gösterir Kaido da çeker gider.Kazandım diye.Luffy böylece ilk dövüşü kaybeder ama tekrar karşısına çıkma fırsatı bulur.
 
Luffy, Zou'da İnu ile konuşurken, Jack'i indireceğini söylemişti. O yüzden Jack'i, Luffy alacaktır. Zaten 1 arcta 2 adam indirmesi alışıldık bir durum. 2. ise muhtemelen Kaido olur.

Zoro da 1-2 samuray ile kapıştıktan sonra finalde shogunu alır.
 
Son düzenleme:
Kaido Wano sınırlarında inmez. Komutanları, samuraylar, shogun ve bağlı novalar ile dövüşülür diye düşünüyorum. Umutlar yeşerdiğinde Kaido fil gibi oturur üstlerine. Ardından çıkacak o büyük savaşa amirallerin ve Linlin’in de karışması muhtemel.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık