Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu başka yere çekmeye gerek yok.Jozu'nun kilitlenebildiğini görebildiğimize göre bu şekilde yenilme ihtimali de doğmuş oluyor.Meyveyle kilitlenen her adama adını zikretmeye değmez diyorsan Jozu da bu isimler içinde yer alıyor ve epey saçma oluyor yani.

Luffy g4 gibi kırabilecek form olmasa kurtulamıyordu adını zikretmeye değmez diyebilecek miydin ana karaktere ? Luffy ve kişiliğini sevmeme konusu yüzünden demiyorum ana karakter olduğu için bunu diyip diyemeyeceğini soruyorum. :)
Kitlenen adama adını zikretmeye değmez demiyorum. Kitleyip de yendiği biri var mı diyorum. Tabi ki benim soruyu sorarken de bildiğim üzere kitleyip de yendiği kimse yok. Durum böyleyken yeteneği elmas olan birini kitleyip nasıl yenecek aga ? Gözüne örümcek adam gibi ağ mı atacak ? :oleyo:

Mingo bu adamı gerçek bir dövüşte kitlese bile...

1- Jozu'nun bu tellerden kurtulma ihtimali var. Luffy silahlanmanın sertliği ve lastiğin hacimlenmesi ile o iplerden kurtuldu ise Jozu elmasın sertliği ve fiziksel güçle o iplerden kurtulabilir. Özellikle fiziksel güç konusunda bu adam serideki en büyük 3 olaydan birini gerçekleştirmiş iken bu ihtimali göz ardı edemezsin.

2- Jozu kitlense bile Mingo'nun elması geçebilecek güçte bir saldırısı yok. Var dersen elmasın kesilebildiğini ya da delinebildiğini gösteren bir örnek alayım. Tabi ki bu da önce sorduğum soru gibi cevabı belli.

Velhasıl, Mingo'nun birini kitleyip yenebildiği görülmemiş iken elmasın ne kesilebildiği ne delinebildiği görülmemiş iken "Mingo, Beyazsakal korsanlarının 3 numarasını yener" demek tamamen, komple, baştan ayağa FARAZİ bir iddiadır. İddia olmaktan öteye de gidemez ;)
 
Son düzenleme:
Kata > Mingo
Mingo'yu Kata'dan daha fazla da severim.

Zoro, seri başı daha güçlü görüyorum. İki taraf da bunun için somut delil sunamaz.

İki yıl sonrası için görüşüm:
- Luffy, pek çok açıdan gelişmek zorunda. EL arcından sonra Zoro'dan hemen her açıdan ilerlemişken; iki yıllık arada en fazla alanda gelişmek zorunda olan karakterdi.
- Luffy, b.haki, k.haki, h.haki ve meyve başlıkları ve bunların türevlerinde gelişmek zorunda.
- Zoro, b.haki, k.haki türlerinde daha fazla ilerlemiştir haliyle.
- Zoro, zaman atlamasından önce dahi çok fazla antreman yapan biri. Eski antremanlarının yanı sıra şuan çalışacağı şey; tabi ki hakiler.
- Zoro'nun kılıç tekniklerine yenisini eklediğini görmedik. Ben Mihawk'ın teknik açısından çalıştırdığını sanmıyorum.

* Soru: Güç kıyaslamaları yapılırken her türlü kıyaslama yapacağız. Luffy'i geliştiği her açıdan ele almamız lazım.
- Luffy'nin her şeyi zaman atlamasından sonra G4'tü. Şimdi üstüne geleceği görme geldi. Zaman atlamasından hemen sonrasında G4 vs Zoro. Gösterilmeyenleri dahil Zoro'nun G4 süresinin üstesinden geleceğini düşünüyorum.
- Şimdiki Luffy ise bambaşka bir seviyeye geldi. Şimdiki Luffy seviyesine yaklaşabilecek nova çıkar mı emin değilim. Umarım çıkar. Çok fazla hız eklenirse Zoro gelir. Şuan temel özelliklerinden en zayıfı hareket hızı bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık