Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İllaki söyleyen olmuştur ama bende tekrar söylemek istedim,şimdi gene big mom fbsine bakarken aklıma geldi,Oda bu ödülleri güçten başka birşeye yaramasın diye yapmış gibi,zorodan sonra hiç korsan avcısı gördüğümü hatırlamıyorum,ha varsa bile sağlam görmedik,şöyle bir sağ kol gücünde yada komutan gücünde ödül kovalayan adamlar görsek güzel olurdu bence,birde daha çocuk yaşında başına ödül koyulan ben büyük tehdit olan bm ye boş boş asker gönderileceğine o yaşta bir amiral gönderip işini çekmek vardı,denizcileri yapmış tamam ama sanki sadece var olmak için var gibi hiçbir amaçları veya yaptığı şeyler yok gibi,aynı zamanda yonkou oluşumlarına da adam yollama,gizli adam sokma vs tarzı şeyler yapabilirlerdi,daha aktif gösterilebilirdi denizciler,neyse ödül ve denizciler öylesine var gibi
 
BM logia değil kendini korumak zorunda. Akainu logia gözlem hakisi iyi olduktan sonra her türlü kendini savunabilir
Hacım kılıç kesici bir alet değil mi ? Haki ile kendini koruduğun zaman o kılıç haki seviyene göre kesiciliğini kaybeder. Bunun en büyük örneği sanji ve babasının dövüşü. Sanji haki kullanıp babasının kesici aletini blokluyor. Hatta hakisi tam bloklamaya yetmiyor az bir şey hasar alıyor. Yani haki kullanmasa ayağını kesecek. Magma da aynı olay. Magmayı bloklamak kolay değil fakat hakin yeterse bloklayalirsin gayet bu her yakıcı delici özellik için geçerli. Tabi bu özellikleri taşıyan kişiye de bağlı bir şey. Ussopun magma yumruğu farklı etki yapar ve akainu’nun magma yumruğu farklı etki yapar. Akainu’nun hakisi de hem wb ve acei delmek için yeterliymiş demek ki. Bir amiralin hakisi zaten bir yonkoya hasar vermek için yeterli olmalı. Magma yumruğu yapan bir ussopun full koka yapan bir bm yi veya kaido yu delebileceğini cidden düşünüyormusun ?
 
Hacım kılıç kesici bir alet değil mi ? Haki ile kendini koruduğun zaman o kılıç haki seviyene göre kesiciliğini kaybeder. Bunun en büyük örneği sanji ve babasının dövüşü. Sanji haki kullanıp babasının kesici aletini blokluyor. Hatta hakisi tam bloklamaya yetmiyor az bir şey hasar alıyor. Yani haki kullanmasa ayağını kesecek. Magma da aynı olay. Magmayı bloklamak kolay değil fakat hakin yeterse bloklayalirsin gayet bu her yakıcı delici özellik için geçerli. Tabi bu özellikleri taşıyan kişiye de bağlı bir şey. Ussopun magma yumruğu farklı etki yapar ve akainu’nun magma yumruğu farklı etki yapar. Akainu’nun hakisi de hem wb ve acei delmek için yeterliymiş demek ki. Bir amiralin hakisi zaten bir yonkoya hasar vermek için yeterli olmalı. Magma yumruğu yapan bir ussopun full koka yapan bir bm yi veya kaido yu delebileceğini cidden düşünüyormusun
Düşünüyorum açıkçası. Meyve sonsuz hakinin bir sınırı var. Yani şimdi BM yanardağ atlarsa hakisi sayesinde hiç zarar almadan geri çıkabilir bunu demek istiyorsun ?
 
BM'nin Logialık bir durumundan dolayı atlatamıyor değil ki saldırıyı k.hakisi zayıf diye blokeye kalkışıyor düğün pastası mahvolmadan önce oğluna neler olup bittiğini soran birinin Kata'dan üstün k.hakisi olduğunu düşünmüyorsundur umarım.
Dostum dediğim şeyi anlayamadın galiba , BM logia değil yani kendini haki ile savunmazsa saldırılara açık konumda olacak bu yüzden hakisi üst düzey de haki basmadığında dizlerinin üstüne çökünce dizlerinin kanadığını gördük. Ancak akainu da böyle bir durum yok gerçek vücudunu magmanın içinde yer değiştirerek vücudunu korayabiliyor. Bu tüm logialar için geçerli savunduğum şey de bu akainu'nun gözlem hakisi çok güçlü olmak zorunda silahlanma hakisine o kadar çok ihtiyacı yok. Bence bu tüm logialar için geçerli.
 
Düşünüyorum açıkçası. Meyve sonsuz hakinin bir sınırı var. Yani şimdi BM yanardağ atlarsa hakisi sayesinde hiç zarar almadan geri çıkabilir bunu demek istiyorsun ?
Hakisi yeterse neden olmasın. Mesela dofi iplerini iğne gibi yapıyor luffy nin karnına saldırıyor luffy de tam o bölgeyi koka yapıyor ve hasarı mümkün oldukça azaltıyor yani koka yapmasa belki karnını delip geçecek o saldırısı. Zırh hakisi neden var çünkü hasarı azaltmak ve bloklamak için. Hakin yettiği sürece her şeyi bloklayabilirsin zaten adı üstünde zırh hakisi. Haki tabi ki biten bir şey ama yonko ve amiral seviyesine gelmiş kimselerin o kadar çabuk haki sorunu yaşayacağını sanmıyorum. Akainu aokiji ile 10 gün dövüştü amadamların acayip bir irade ve kondisyonu var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık