Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak bu işte Luffy dayanıklılığını hiçe sayıyorsun en basitinden.Katakuri zaten Saldırı gücü açısından oldukça iyi biri.Dof uyanışla Luffy'e adam akıllı hasar veremezken.Kata uyanış kullanmadan Luffy'i kelimenin tam anlamıyla pert ediyor
Uyanışı,mızrağıda cabası.Kata ile Dof'un dövüşü maks 1 saat sürer normalde ne günü.
Asıl tam tersi Dof saldırı gücü açısından üst ligler için yetersiz biri.
Sof
Sana göre kalmıyor işte, Kata her bir haltta üstün olduğu kişiye dayanıklılığı olmadığından ve kendi kendine uydurduğu dövüş içindeki felsefedinden kaynaklı yenildi. Dof'a yenilmesi beni şaşırtmaz hele senin gibi Dof'u Law'ı ve üstüne Luffy'i alır demek bilemiyorum yani, sen fanı olduğun karekteri değiştirmişsin haberimiz yok.


Yazdıklarından haberdarım ama o saldırının g4 gücünde olması yeterli WB'nin tüm gücünü illa ortaya döktüğü bir saldırı atmama gerek yok. Mevzu Akainu, G4 durdurabilir mi durduramaz mı üzerine dönüyor :bilmem:

Luffy'i haki kullanmazken ve sade dayak yerken bile saatlerce dövüp yenememiş biri Katakuri. Yanlışım varsa düzeltin. Luffy uzun bir süre Kata karşısında sadece haki kasmaya odaklanma rahatlığında takılamiyor mu ? Kata o kadar büyük bir tehdit olsa öyle bir riske girmez heralde o_O


Ben yamultamaz demiyorum zaten, söylediğim şey basit adam, ne kadar dövdüyse de işi bitiremedi, Dof'un dayanıklılığı ve meyvesinden aldığı ekstra süre ortada. Tüm bunlar işin içine dahilken Kata, Rosa'ya gitse Luffy+Law+Dof'u alır demek bana mantıklı gelmiyor.
üçünü bende alacağını düşünmüyorum :good:
 
bu arada akainu’nun ace ve hele wb yi delmesi onun ne kadar iyi bir hakiye sahip olduğunu gösterir öyle her magma meyvesini yiyen wb ve acei delemez.
Hakiyle ne alakası var ? Adamın meyvesi Magma. Ace'i meyve farkından deldiği söylendi. MF de haki kavramı yoktu daha. Gözlem hakisi efsane olabilir ama silahlanma hakisine ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum. Magmanın delemeyeceği bir şey olduğuna inanmıyorum açıkcası.
 
Ben güçlü güçsüz demedim. Etkiden bahsediyorum. Sen yıkıcılıktan bahsedip aynı yerde isimleri geçmemeleri gerek diye söyledin. Ben de sana Dressrosa Luffy'nin atağını attım. O Luffy'nin Katakuri'den güçsüz olduğunu sen de kabul ediyon. Diğer taraftan etki açısından da ada büyüklüğünde kayayı yok eden saldırı Luffy'i sadece savuruyorken Kata'nın mızrak saldırısı ile Luffy'nin ölümcül bir darbe aldığını gösteriyorum. Yani senin yaptığın genellemenin mantıksız olduğunu kanıtlıyorum sana. Gerisi güçlü güçsüze edecek lafım yok.
Hacım sabahtan beri saldırının çapının o kadar öenmli olmadığını söylüyorum zaten :D
Benim kata ve amiral hakkındaki cümleme bir daha bak ve seni ilk alıntıladığım zaman ki metnimde en alta bak.

Ben genel bir değerlendirme de bulundum kata ile alakalı ve son saldırısı beni hiç ama hiç etkilemedi. Ve diğer bütün senin attığın saldırılar yani akainu nun yumruğu ve diğer saldırıları olsun benim için daha güçlü saldırılar. İlla yıkıcı olmak zorunda değil gamma knife en güzel örneği.
 
Hakiyle ne alakası var ? Adamın meyvesi Magma. Ace'i meyve farkından deldiği söylendi. MF de haki kavramı yoktu daha. Gözlem hakisi efsane olabilir ama silahlanma hakisine ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum. Magmanın delemeyeceği bir şey olduğuna inanmıyorum açıkcası.
Hacım mf de haki kavramı daha tam oturmadığı için zaten daha üstünüm diyor bence akainu. Haki o yüzden var zaten kendini koruyabilmek için. Baksana bm nasıl koruyor kendini g4 karşısında.
 
Konu nerden nerelere gelmiş la,halbuki çok basit bence ,bende net yonkou>amiral>sağ kol diyorum,ama g4 yumruğu elinin tersi ile BM,kaido gibi saf gücü olan isimler durdurur bence,akainu attack yapsa illaki geri bile püskürtür luffyi,ama BM gibi gülerek elinin tersiyle g4 bloklayamaz,karşı attackla durdurur,blokla durduramaz diyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık