Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doffy yapınca mı imba olmuyor.:artiz:Amiral yapınca oo ada değişmiş oluyor.
Ayrıca adada onca yıkılmış yapı olmasaydı Fujitora molozları o şekilde kaldıramazdı.Dikilmiş binaları yerinden sökmesi ayrı bir kuvvet gerektirir.

Sağ kolların amiral seviyesi olduğunu söyledim hep Kata belki biraz zayıf kaçıyordur ama Marco öyle değil.Karasakal'ı tayfayla durdurabilir diye sadece amiraller için konuşmaz mı ihtiyarlar ? Aynısını Marco için de söylediler.Diğer sağ kollar da o ayardaysa rahatlıkla amiral olabilirler bence.İlla yıkıcı meyve şart değil.
Dof için demedim.Karşı tarafından uyanışı varsa açık bir fark olmaz bana göre.
 
Yani sen şimdi bana diyorsun ki g4 yumruğu geldiğinde Akainu koka basıp eliyle onu savunamaz uçar gider diyorsun öyle mi o_O

Bunu söylediğine eminsen sana o na göre muamele yapalım :a:
Sadece savunma halinde duracaksa evet savunamaz diyorum. Daha az uçacak olsa da aşağı yukarı şöyle bir sahneyle karşılaşırız.

Hadi şimdi istediğin muameleyi yap reddi. :a:
 
Kata'nın geleceği görmesi aman aman büyütülecek bir şey değil devler liginde.

İlk k.hakiyi gördüğümüz Skypia arcında Zoro'nun rakibini yenmesini düşünün. Alan etkili saldırı ile fişini çekti rakibinin.

Luffy ilk Snake Man moduna girdiğinde; Kata'nın ilerisine geçen yumruk manevra yapıp gömüyor. Dof'un saldırıları uyanışsız bile çok yönlüyken, uyanışın savunmasını sadece geleceği görerek yapamaz.

B.haki, k.haki, savunma Kata lehine
Dayanıklılık, meyvenin kullanım çeşitliliği Dof lehine. Aralarındaki savaşı uyanışın ağırlığı belirler. Ben de Kata'nın alacağını düşünüyorum ama öyle eze eze de alamaz.
Aynı kategorinin adamları. Bir gömlek vardır aralarında çok çok. @RedTeroR 'u yedirmeyiz. :(
Dayanıklılıkda Dof önde felan değil Biri toplasan g4 ten 4 +1 kkg yiyor.Diğeri 14-15 g4 darbesi yiyor+mızrak olayı var.Dof gibi kendisinide iyileştirme olayı da yok.Dövüşde maks 40 dk sürmüyor Dof-Luffy savaşı gibi.
 
Senle tüm diplomatik ilişkileri uzun bir süre askıya alıyorum. Gözünüz dönmüş sizin :artiz:

@Meiou Destekleyin beni :hhh:
Ben diyeceğimi dedim. :artiz: Hadi eyvallah bana, siz tartışın sonra gelir okurum artık. :rolleyes:

Edit: O değil de hiç akıllanmıyorsun da ha. Sana demedim mi ben bu tür konularda benimle iddialaşma sonra pişman oluyorsun diye? :(
 
Sağ Kol = Amiral halen varmış demek. Burada hangi Sağ Kol olsaydı tüm tayfa yine kaçardı?
Denizci olduğu için kaçıyorlar.Denizcilerin en rütbeli amiri geliyor aman vermemesiyle tanınan birisi.Hadi diyelim dövdün nasıl alacaksın gemiyi.Bu sahnenin zaten güçle hiç alakası yok.Karasakalın felsefesi var geri çekilme üzerine adam prensiplerini uyguluyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık