Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 904: Devrim Ordusu Komutanlarının Girişi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    253
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Komutanlar bu kadarsa eğer şu an sanırım devrim ordusu savaşları halk nezdinde gerçekleştirecek gibi gözüküyor ki bence değildir bu kadar, vardır kemik kadro.

Aynen Sabo henüz çocukken mutlaka Dragon sırf Ivankovlar ile takılmıyordur. Mutlaka güçlü adamlar gözükecektir.
Zaten %90 ihtimal yeni dünyadan sağlam adamları ve bi sağ kolu veya en yakın arkadaşı garp-sengoku, roger-rayleig tarzı birini bekliyorum yoksa dünya hükümetini geçtim amiral zor indirirler %10 da dragonun yonkou ve tayfasını alıcak güçte olması lazım
 
Swain-Urgot karışımı sevdim.
Betty o memelerle nasıl savaşıyor.Biraz gerçekçi çiz be abi.
Morleyi karizma biri olarak bekliyordum o yüzden hayal kırıklığına uğradım.
Lindberchinde tasarımı hoşuma gitti çakma heimerdinger.
Bu arada reveriede olaylar karışacak gibi gözüküyor, iyi oldu.
 
Komutanlar bu kadarsa eğer şu an sanırım devrim ordusu savaşları halk nezdinde gerçekleştirecek gibi gözüküyor ki bence değildir bu kadar, vardır kemik kadro.

Aynen Sabo henüz çocukken mutlaka Dragon sırf Ivankovlar ile takılmıyordur. Mutlaka güçlü adamlar gözükecektir.

Sabo çocukken yanında yaşıtı adamlar vardır tarzı bir düşüncen var sanırım. Yani Dragon'a yaşça yakın ve en iyi adamları onlar gibi. Ama buna bel bağlamayın . Çünkü aynısı Beyazsakal için de söylendi ama o yaşıtı adamlar gözükmedi. Sağ kolu Marco 2. Komutanı 20 lik Ace idi. Demem o ki çıkmama olasılığı yüksek. 5 komutanı gözüktü. En rütbeli Sabo şu an ve 2. adam diye geçiyor. 2. komutan olmayıp sağ kol olma olasılığı bile yüksek. En kötü 1 adam daha güçlü çıkar Sabodan oda Amirale yakın ama amiral alamaz gözümde. Demem o ki Sabo'dan güçlü ya da eşit adam çıksada Yonkou ile kıyasta geride kaldı gözümde Dragon ve oluşumu. Ama bekleyip görelim :/ Gerçi en fazla Sabodan güçlü 1 adam çıkacak :/ Sabo da Amiral oyalayacak güçte . Büyük ihtimal Smoothie yerine geçer zaten :/
 
O değil de bu kargalı abimiz Dresrosada da vardı.O kadar olay oldu niye görünmedi ki acep.Bir de güçleri az denmiş.Farkettiniz mi bilmem ama güçleri topluluğa oynuyan cinsten.Adamların amacı halk ile kazanmak.Germa-İva-Betty üçlüsüne bende katılıyorum.Alın size efsane ordu.Amiralleri de zaten Zoro-Sanji-Sabo tutcak gerisini bu ordu halleder.
 
Karasu'da karga zoanı var büyük ihtimal. Ama kargaya dönüşmekten ziyade karga üretiyor adam. Özel zoan tarzı bir şey olabilir.

Özel meyveler Katakuri'yle sınırlı kalmaz bence. Daha çok göreceğimizi düşünüyorum. Tamago'nun meyvede bu sınıftan olabilir. Ona da özel zoan demiştim. Bakalım artık :bilmem:
 
Devrim Ordusu komutanlarına 10/10 veriyorum hepsi harika olmuş :utan: Yeteneklerini de tasarımlarını da çok beğendim. Betty'nin meyvesi de serinin en ilginç meyvesi herhalde. İlk spoiler konusunda okuduğumda hiç hoşuma gitmemişti ama bölümü okuyunca sevdim. İçlerindeki gizli gücü uyandırması olayı güzel, havadan hepsi Herkül'e dönüşmüyor en azından. "Özgürlüğün bayrak taşıyıcısı" da güzel lakap. Seri sonuna kalmaz zatürre olur.

Karasu'ya bir şey demeye gerek yok, serinin en karizma karakterlerinden olduğu bariz o yeteneğiyle :) Moley'i de çok beğendim. Diğer eleman da Guardians of the Galaxy'deki Roket gibi bir şey işte:D
 
Bolumde devrim ordusundan birilerinin gozukmesi guzeldi. Devrim ordusunun gucunu hep dusunmustum ama bir iki adam disinda cok guclu cikacaklarini tahmin etmiyorum. Bir adam cok gucluyse neden devrimci olsunki. Genellikle ezilen topluluklardan devrimciler cikar. Bireysel gucten ziyade halklari ikna etmeleri daha mantikli devrimciler icin.
Bircok uzun soluklu animelerin hep bir sorunu cikti. Mesela Narutoyu Edo Tensei bitirdi. One piece yide bu Okamalar bitirecek herale :D
Git korsanlara Katakuri, Marko, Zoro gibi karakterleri koy devrimcilerede sacma sapan Okamalari koy. Ayiptir yani. Tamam bir tane koy her tur insan olsun diye ama yani ussunu oraya tasimak komutanlarin Okama olmasi cok itici yapiyor derim ordusunu benim icin.
 
Devrim Ordusu'nun eski yeni üyelerine bakalım: Dragon, Sabo, Kuma, Ivankov, Inazuma, Koala, Hack. Bunların üstüne bu 4 kumandan. Sabo sağ kol ayarıdır şu an. Dragon da yonkou gücündeyse aslında bu oluşum baya baya Yonkou oluşumuna denk güçte olur. Bu da yeter de artar bile. Siz her amiralin karşısına çıkacak kumandanlar beklediniz sanırım. Kuma gittiğine göre Koramiral seviyesi biri lazım. Herkesin de bahsettiği gibi denizcilerden bir ajanları olabilir Koramiral rütbesinde. Aokiji'nin DO'da olmasını ben de isterim ancak fazla güçlü bir oluşum olurlar o zaman.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık