Dragon fanları var ayıp olabilirBunların fikirleri bile sahte!
Dragon sahtekar! İnsanlara umut aşılayan bir illüzyonist! Dragon, Celestial'ların ne istediniz de vermedik dediği Fetö! Dragon'un darbesine karşı halkımız sessiz kalmayacaktır!
Dragon fanları var ayıp olabilirBunların fikirleri bile sahte!
Dragon sahtekar! İnsanlara umut aşılayan bir illüzyonist! Dragon, Celestial'ların ne istediniz de vermedik dediği Fetö! Dragon'un darbesine karşı halkımız sessiz kalmayacaktır!
Ben de son düşmanın hükümet içinden çıkacağını düşünüyorum.Sonunda kukla kutsal öküzlerin ardındaki gizli lideri göreceğiz ..Bir tobi olayı daha yaşar mıyız bilmiyorum ama bu baskın sonucunda perde ardındaki kişiyi göreceğiz diye düşünüyorum.
Acımam.Dragon fanları var ayıp olabilir
Bunlar grand line dışındaki komutanlar grandline ve yeni dünyadanda adamlar gelicektir ben asıl dragonun 1. Adamını merak ediyorumBunlar sabo seviyesindeki adamlar değiller.Devrimcilerseki ast üst durumu halen açıklığa kavuşmadı.Sabo seviyesinde en az 2 kişi daha bekliyorum.
Komutanlar bu kadarsa eğer şu an sanırım devrim ordusu savaşları halk nezdinde gerçekleştirecek gibi gözüküyor ki bence değildir bu kadar, vardır kemik kadro.Bunlar grand line dışındaki komutanlar grandline ve yeni dünyadanda adamlar gelicektir ben asıl dragonun 1. Adamını merak ediyorum
Ejderha ve ejderha misali.Dünya'da iki tip insan vardır: Dragon ve Celestial Dragon.
Bu hayatta iki tip insan vardır: Ejderha ve Ejder-ya.Ejderha ve ejderha misali.