Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 904: Devrim Ordusu Komutanlarının Girişi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    253
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm tatmin etmese de bu arc'dan çok umutluyum. Serideki bir çok şey değişebilir bu arc'dan sonra. Yani öyle umuyorum.
 
Diğer yandan Sabo, koskoca devrimin ikinci adamı olmak için biraz genç geliyor sanırım gözlere. Aslında bana da biraz eğreti geliyor ama bakalım. Bu bölümde Dragon doğrudan Sabo'yla planlara son şeklini verelim diyor. Görünüşte Dragon'dan sonra gelen isim gibi ama Oda isterse farklı bir şey de çıkartabilir.
Luffy'nin bu yaşta ödülünü normal bulup Sabonun konumunu sorgulayan bizden değildir.:oleyo2:


Bak bu VIZ
The other brother who you told us... / ...you met at Dresrosa?!! He’s Dragon’s Chief of Staff?! / But that’s the Number 2 of the Revolutionary Army!!
Bu da Cnet128, bizimkiler sanırım uyduruk Mangastream çevirisinden çevirdiler, aslında en güçlü dediği falan yok. Kendi yorumlarını çeviri gibi yansıtmış, klasik MS çevirisi :D
Ne yapsın Smoker bu çeviriler daha sonra çıkıyor elimizdeki imkanlar bu :D


14 sayfamı ben mi öyle görüyorum ya
Abi hem 14 sayfa hemde haftaya bölüm yok ya:of::agla::agla::agla::agla: 2 Hafta bekledik luffyler den haber bile yok :oleyo2:
Bölümler normalde fiks 17 sayfadır. Ancak bu hafta 15 sayfa çıkmış. Uzun aradan sonra 17 sayfadan az çıkan bir bölüm oldu.

Bu ara fark eden oldu mu bilmiyorum uzun aradan sonra son sayfadan sonra başka sayfa vardı. Bayadır böyle bu şekilde.
 
Bölümü değerlendirecek olursam klasik tanıtım bölümü oldu diyebiliriz. Bölümün başka bir amacı yoktu. Onun dışında daha önce de dediğim gibi böyle bir arcta Devrimcilerin olmaması gibi bir durum olamazdı. Devrimciler bu arcta çıkmayacak da ne zaman çıkacaktı? O yüzden Tombe tatmin. Arc güzel olacak. Luffysiz ilk arc olacak gibi. Ayrıca Marineford volume ikiye hazır olun derim.

Komutanlara ve devrimci yapılanmasına dair bu bölümden anladığıma gelirsem öncelikle yonkou oluşumları ile kıyaslamak abes olur. Çünkü dağınık bir yapı var öncelikle. Tamamen farklı bir sistem. Bence bu doğu-batı-kuzey-güney ordusu komutanı denizleri temsil ediyor. Yani her biri bir denizin komutanı bana göre. Çıkarımım doğruysa Betty ve Robin yakın olabilirler. Onun dışında birde Grand line komutanları veya genel komutanlar vardır ki bunlardan biri Sabo bir diğeri de Dofun konuşmasındaki şapkalı abimiz. O abi de bir numaralı komutan çıkacaktır. Bir üçüncü komutan çıkar mı bilmiyorum ama özellikle bu komutanlar Koca Ana'nın tatlı komutanları gibi çıkacaktır. Masa olayından bağımsız olarak Ivankov'u da dikkate alırsak bu komutanlar dışında da komutanları olduğunu varsayabiliriz. Bir 10 tane komutan çıkacaktır. Yoksa sırf bu komutanlarla savaş açmayı planlamıyordur koskoca Dragon.

Dragon güç olarak da tahminimce yonkou-amiral arasıdır.
 
Betty'yi sevmemiştim ama son sayfa orta paneldeki gülüşü gönlümü çalmadı değil.

Lındberch tam ziggs olmuş haraketler tip tavır filan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık