Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 904: Devrim Ordusu Komutanlarının Girişi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    253
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragon 0 oluyor Judge gibi ? Yada Wb gibi. Marco 1 di Ace 2 idi.
Oda bunu Brook'un ağzından açıkladı. Brook dedi ki '' Demek abin devrimcilerin 2. ismi yani Dragon'dan sonraki en güçlü adam.'' Dressrosadan sonra denizde geçen bir bölümdü, kaçıncı bölüm hatırlamıyorum.
1. adam başka mevzu daha çok fanların ortaya çıkardığı bir şey. Ben de devrimcilerde güçlü olgun insanların olmasını beklemiştim ama elimizdekiler Sabo ve bu 4 dengesiz gibi duruyor.
 
Sanırım ilk defa bir bölüm için "çok kötü" dedim. Geçen haftaki bölümden sonra bu hafta hiç tatmin etmedi beni. Report Oda.
 
Bi sonraki cümlede açıkladım işte.Nabıcaklar yonko komutanı bile etmeyen adamların gücüyle mi yapacaklar devrimi ?
Denize yeni açılmış Luffy'e "KK gücündedir, yoksa neden KK olacağım desin" demekle aynı mantık. Adamların bir şeyi arzuluyor oluşu, onu yapabilecek yetide ve güçte oldukları anlamını taşımaz. Ayrıca bu adamların Luffy gibi KK olmak gibi bir amaçları da yok, toplumu şekillendirmek istiyorlar.
 
Kıyafetin açık olmasına takılanlar olmuş, sinirim bozuldu. Size ne kardeşim nasıl çizeceğinden, kadının nasıl olacağından? Afedersiniz ama bu bildiğin yobazlık.

Bölüme gelince fena olmamış.
Sakin Marco. Bu tavır da çok medeni sayılmaz.
Kimi insanlar hoşlanmayabilir, kimileri kadın vücudunun sürekli farklı niyetlerle kullanılmasından dolayı fazla hassas olabilir, kimileri sadece sevmez, kimileri laubali bulur.
Hiç.Bence çıplak olmalı zaten herkes.
Çok çirkin görüntüler de olur öyle. Mesela seni çıplak görmek istemem ben. :)
 
Ivankov komutandı. Sabo da komutan vurgusu var mıydı? Bu dörtlüyle Ivankov rütbe olarak aynı seviyede sanırım. Sabo ya rütbe olarak daha yukarıda ya da sağ kol - siyasi figür olarak serbest takılıyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık