Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Marineford'daki Beyazbıyık Dünyanın En Güçlü Adamı mıydı?

Gerçekten de Whitebeard Dünyanın En Güçlü Adamı mıydı ?


  • Kullanılan toplam oy
    396
Konuyu okurken bir yerde tıkandım kaldım. Arkadaşlar hep tek bir savaşta takılı kalmış.

- Konu başlığı dünyanın en güçlü adamı mıydı?

- Yoksa marineford savaşına göre değerlendirecek olursak oyaji dünyanın en güçlü adamı değil miydi, yoksa bütün bunlar bir ilüzyon muydu?

Aydınlanmaya ihtiyacım var. :artiz:
Mfdeki hali sorulmuş zaten soruda. Mf'ye ilk ayak bastığı anı ele almak en sağlıklısı. Yani handikaplarla değerlendirmek yerine; o handikapları verebileceği bir Wb en güçlü müdür sorusu aslında bu.
 
WB MF'deki haliyle en güçlüydü diye düşünenler diğer Yonkoularla arasında dağlar kadar fark var diye düşünüyor heralde.
Bu kadar handikapla o farkın erimemesi için dağlar kadar fark gerek. : o)
 
Herkesin atladığı nokta Mf'de Haki kavramı bile daha tam netleşmemişti. Eskiye gidersek şeytan meyvesi en büyük güç unsuruydu şimdi durumlar degişti hakin iyi degilse meyven ne olursa olsun tek yiyon. Mf arc bakarsak meyve'li karakterler hep ön plandaydı Element meyveleri, Titreşim, Antik Zoan'lar, Elmas ve benzeri.

Şimdi BM'deki zırh hakisini Wb'ye ver tabi hastalık dez avanjını al MF'ye koy. Beyazsakal Haki kavramının tam net olmamasının dez avantajını + seri de erken gözükmesinin de dez avantajını yaşıyor.

Zaten Oda ünvanı vermiş en güçlü diye Mf'ye getirirken karakteri öldürecegi için dez avantaj verip durdu. Hastalık, Yaşlılık, Haki'den mahrum, İhanet ve Ace varlığı. Ace olmasa Ada'yı direk batırıp gidicek.

En güçlümüydü ? Degildi fakat MF'de yine en fazla iş yapıcak Yonko idi Hikayenin kurbanı oldu gitti.
 
İlk yorumumu , bu şânı ve şöhreti kendinden önde yürüyen devasa adama atmak benim için ayrı bir güzel. Şayet seride saygı ve sevgi beslediğim çok değerli bir karakterdi benim için. Tek koluyla ve üstelik vücuduna açılmış iki delik olmasına rağmen bir amirali sağ kroşeyle yerin dibine yollamak her babayiğidin harcı değildir abi , değildir. Evet bence serinin , en azından -fiziksel- olarak en güçlü adamıdır, net.
 
Tam benlik konu. Şüphesiz en güçlüydü. O kadar saldırıyı direkt bedenine alıyorsun, Saka'yı kısa süre de olsa saf dışı bırakıyorsun, BB tekliyorsun bir de hala ayaktasın. Bi de bunları yaparken yaşlı hasta adam. Düşün bi de handikabı olmuycak genç olacak. Dümdüz ederdi heralde o adayı. Kısacası serinin bugda kalmış karakteri. Zirve Luffy'nin bile ulaşamayacağı bir güçtedir kendisi.
:respect::alkis:
 
Neymiş dünyanın en güçlü yaratığıymış kaido ayağını denk alsın dikkat etsin haraketlerine çünkü wb dünyanın ve genel dünyanın en güçlü adamı ayrıca dünyanın present presıntı dikkat et ayağını denk al kaido :a:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık