Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 903 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İndirme kısmı sıkıntılı. Bence orda anlatalmak istenen Bm’nin ünlü( ne kadar ünlü ben de bilmiyorum :) ) organizasyonunu halledip ordan çıkabilmesi indirme olarak yazılmıştır.
 
Tamam da 1.5 da çok ama.Kata bak 1.57M.Bu da 1.1-2 olsa daha iyi olurdu.Çok uçtu mangaka.
Genel anlamda tüm olaylar değerlendirilince bu kadar ödül aldı bence. Neredeyse bir Yonkou oluşumunun tüm dirliği düzeni sarsılmış. Ben indirdiği adamlar için verilen ödülü 1.1- 1.2 görüyorsam diğer 300-400 bence oluşumundan kaynaklı olan bir ödül.

Bir de acaba haberlerde Jinbei'nin felanda Luffy'nin komutasına felan geçtiği duyulursa hepsi birlikte çok büyük etki yaratır. Jinbei gibi eski bir Shichibukai felan altına geçiyor bu adamın.
 
Bir şeyler yapmıştır da ödülü arttığını düşünmüyorum. Sanji zou yu falan kurtardı kaidonun adamlarını falan kovdu adadan ama bir etkisi olmadı.

Dur daha Oda bu ödül olayını komediye çevirecek. Sanji ve zoro tartışacak daha :D
Sanji, Oda'nın istenmeyen çocuğu. Üstüne ailesinin de istenmeyen çocuğu çıktı. Bildiğin adam Tanrı'nın sevilmeyen çocuğu. Bu yüzden Sanjiciyiz. :D
 
Arada bir iki yorum gördüm gittiği yol yol değildi. Şimdiden uyarmak lazım ki fazla uçmasınlar. Kimdi hatırlamıyorum. Dolanırken gözüme çarptı. Bende aşağı yukarı senin gibi düşünüyorum. Luffy Kata seviyesine hiç olmazsa komutan seviyesine çıktı artık.
Bölümün güzelliğine olur öyle gaza gelmeler. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık