şenks varsa boş bölüm.Adam tek başına bölümün içine ediyor.Neymiş daha varmış.
Öyle görünüyorYaza düğün var
Şaka maka bombayı kurdun.Şimdi bu ödüllere göre Zoro ile Sanji mi yarışacak yoksa Luffy mi?
Edit: Şaka şaka
Tayfanın ödülleri toplamı bile bir Luffy etmiyor. Kıskançlar...Neymiş neymiş dolacak bardakmis. Arkadaş adam aynı gün içerisinde biri 900 milyon diğeri neredeyse 1.1 milyar değerindeki iki adamı yendi. Ne kadar ödül almaisni bekliyorsunuz. En azından 1.1 ı vardı zaten.
Çekemiyorlar arkadaş. Umarım şu olay dediğiniz gibidir.
Tabiki Biz Luffy'i onu bunu dövüyor şundan bundan güçlü diye sevmedik. Karakterinden, gerektiğinde daha bir tanesinin karşısında duramazken üç amiralin karşısına çıkma cesareti gösterdiği zaman sevdik. Biz Luffy'i korkusuzca Ace'i kurtarmaya gittiğinde, adam olmayanları döve döve yola getirip adam ettiğinde sevdik biz Luffy'i gösterdiği iradeden sevdik biz Luffy'i gülüşüyle sevdik. Biz Luffy'i hakkını vererek sevdik gücüne kapılıp sevmedik biz. Ahahahaha iyi yazdım.Objectif fan. Aynen katılıyorum.
Adam gazeteci. Doğru yazan veya olayı çarpıtmayan kaç gazeteci var. Yemeyelim birbirimiziBen anlamam. Morgans yalan söylemez. Fb gelince Bigmom'ın dayak yediğini görürüz zaten.
Bugün Aydınla onu konuştuk. Galiba neredeyse Luffy'nin yeni ödülü kadar yapıyor. Tabi Jinbei'yi de katıyor musun sen bilmiyorum?Tayfanın ödülleri toplamı bile bir Luffy etmiyor. Kıskançlar...
Begenin de 1.6 olmuşturBege'nin ödül de 1 milyar olmuş mudur?
Bege