Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 903 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Direk Shanks kısmını okuyunca orası kaçmış.Yine de yonko için çok yolu olduğunu düşünmüyorum hala.



Luffy şu an sağ kol seviyesinde falan.Hangi sağ kolla kapışsa yenebilir de yenilebilir de.O seviyeyi 1 p-up daha almadan aşamaz.Yani hala muhattabı sağ kollar Luffy'nin.
Yani ben pek sanmıyorum daha sağ kollardan birini Luffy'nin karşısına çıkaracağını ama çıkarırsa da b.hakisi cidden güçlü dayanıklılığı hat safhada bir sağ kol çıkarır diye umut ediyorum.
 
Orojackson'da gördüm. Orta sol panelde gazetenin sağ alt köşesindeki Beyazsakal değil mi?

 
Morgans Reise çok uyuz oldum la yaptığı tam ibnelik. Çok iyi ya. Tam bir gazeteci hakkını veriyor reis. Sabah Nitian'ın millete yaşattığı duygunun aynısı.
 
Katakuri'yi yenmek de az bir iş değildi zaten. Yonko ile arasında çok büyük bir uçurum yoktur belki ama bence hala baya yolu var.
Yoldan kasıt ne o kısım önemli aslında.Şimdi op zamanıyla bakarsak öyle çok uzun bir süre yok bence.2,5-3 yılda resmen çöplükten sağ kol seviyesine geldi bu çocuk.Hani dediğim gibi Kata gibi 1-2 dövüşe daha girse bence yonkoyla 1v1 yapıcak seviyeye gelir.Oda uzun bir yol olmaz ki zaten.Bu çocuk sonuçta serinin en iyi k.hakilerinden birine birkaç saatte yetişti.Mangaka zorlaması denir ya da başka bir kulp bulunur ama bundan sonrada olucak şey bu.Ha ben Luffy'nin yonko seviyesine son savaşın başında ya da ortasında geleceğini düşünüyorum orası ayrı.Oraya varmamızda gerçek zamanla en az 6-7 yıl eder heralde.O yüzden Oda bu mantıkla da bakıp Kata'ya o sözü söyletmiş olabilir.Ondan takılmıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık