Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Güç, Vs Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
law'ın luffyden azıcık daha iyi olduğuna inanıyorum
aynı lafı bin kere söylemekten bıktım birisi kendinden güçsüz birinin emri altına girmez!

bi ara fujitora tayfaya gelsin aokiji tayfaya gelsin diyenler vardı

tayfaya gelebilecek adamlar belli ceasar clown,bartolomeo,bellamy
Saka yapmıyosun sanırım??
Doffye handikanplı demissiniz ama luffy de bi dünya handikap asıp geldi dofyynin karsısına.Ayrıca kac vs attı luffy doffiye gelene kadar??
En önemliside doffynin luffyi adil sartlarda yenerdi lafını kesinlikle kabul etmiyorum.Doffy en basından beri zaten hasırsapkadan cekiniyodur ve arastırma yaptırıyodu tayfa ile ilgili.En bastan beri adil dövüsmedi doffy...
Kaldıki luffy vs doffy izledigimizde doffy kesinlikle üstünlük kuramadı luffye karsı.Luffinin gear 2 ve 3 leri yetmedi indirmeye.Gear 4 acınca zaten tokat mantagı yaptı.
Doffy belki daha tecrübeli belki meyvasını daha etkin kullanıyor olabilir olede zaten ama luffyi birebirde yenebilecek bi insan degil kesinlikle.
 
Yazar yeni dünyanın gücünü ve Luffy'nin yaşından dolayı tecrübesizliği vurguluyor.
Luffy hakkıyla teke tek dişe diş yeni dünyada kral olamaz. Olmaması mantıklı olan çünkü.
Yazar seriye gerçeklik katmak için böyle bir yol izliyor.

Zira Doflamingo gibi yılların korsanı, Cracker gibi yılların korsanı teke tek saf dışı kalsaydi altını dolduramazdı.

Belki Luffy teke teke kazanırdı Cracker'e karşı ,ama bunun sonunda kendiside mortu çekebilirdi , bunu engellemek için bu tür yollar izliyor.
Böylece okuyucu da diğer türlüsünün cevabını hep merak ederek okuyor seriyi.

Luffy daha toy. Roger gibi eze eze gidemez. Gitmemeli. Oyun degil bu Yonkou dediğin adamlar yıllarını vermiş. Kaido'nun da dediği gibi " söyle onlara şimdiye kadar yaptığımız korsancılık oynamak"

Birde seride Aizen yada Juhabach gibi über güçler olmayacak. En kralı bile yenilmiş yada zorluğu iliğine kadar hissetmiştir. Bu kim olursa olsun.
En mantıklı yorumdu tesekkürler...
 
Ya burda ki konuşulanlardan bazıları o kadar saçma geliyor ki bana. Arkadaşlar Kid ve müttefiklerine baksanıza farkındaysanız "Kid" ve müttefikleri diyorum çünkü onlar arasında bi üstünlük var ve liderleri diyebileceğimiz kişi Kid ama bizimkilerde öyle bişey söz konusu değil sadece planların sahibi Law ve bu durum sadece böyle kalıyor bi liderlik söz konusu değil.

Gelelim Dof konusuna bi zahmet o flashbackler sonunda Law yenmesin o adamı Law yeterince işini yaptı ve animenin ana karakterine bossu yenme işini bıraktı Oda bu bu kadar basit.

Handikapsız Luffy Dof u yenemez diye bişey yok benim görüşümce çünkü Luffy Rayleigh gibi birinden tam 2 sene eğitim aldı ve sadece haki eğitimide değil bu (çoğunluk haki olsada) Luffy tam anlamıyla gelişmeye açık bi dönemde eğitim alabileceği en iyi kişilerden birinden eğitimini aldı ve artık gerçek bir tehdit. Law a bakarsak oda kendini baya bir geliştirmiş nasıl nerede kiminle yaptı bunu bilmiyoruz ama shichubikai olabilecek kadar geliştirmiş ki bildiğiniz üzere Dof da bir shichibukai.

Bu söylediklerimden lütfen Law da Luffy de Dof u yener tarzı düşünceler çıkarmayın benim kast etmek istediğim şey şu hiçbirinin arasında bi üstünlük duruma göre hepsi birbirini alabilir. Ama tabikide bana göre Dof Luffy den biraz Luffy de Law dan biraz daha güçlü genel anlamda.
Heh agzına saglık kardesim.Yazmayım yazmayım dedim baya olmus konu acılalı ama ne handikabı allah askına.
Luffy kolezyum dan tut dofinin iplikle yarattıgı doffye ondan sonra belammyden bilerek dayak yemesi falan bunlar handikap olmuyormu luffy icin.
Luffy sabah uykusunu iyice alıp güzelce kahvaltısını yaptıktan sonra geldi sanki doffy ile kapısmaya.
Lawın tek saldırısı haric baska ne yaptı adama.Belki ciddi bi saldırıydı ama adam zaten kendini iyilestirdi.Law salya sümük aglamaktan baska ne yaptı bi izleyin arkadaslar.Law luffy den üstün diyenlere sesleniyorum.
Meyva bazında avantajları olabilir ona lafım yok ama luffyi ne dof yenebilirdi nede law.Adam taa marineford savasından beridir luffy ile bi plan yapma isinde.Kendi gücü yetse neden yapsın.Sizin lafınıza göre luffy den üstünse eger doffyden de üstündür benim gözümde.Götü zor kurtardı doffyden law.
Luffy gear 2 ve 3 te baya baya doffy ile basabas kapıstı en bastada oleydi sizin handikap saydıgınız sıradada.Gear 4 ü anlatmama gerek yoktur zaten.Nasıl ki minkler balıkadamlar vs vs bekledigi inandıgı D. Luffy ise Law da aynen o sekil luffyi farketti ve kullandı.Su an tamamen kendi cıkarları kendi yapamıyacakları seyler icin luffyi kullanıyor.O yüzden bırakın sacmalıkları
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık