Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 900: Hazin Son Müzikali

Bölüm nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 111 45.1%
  • İyi

    Kullanılan: 70 28.5%
  • Orta

    Kullanılan: 34 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 12 4.9%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 19 7.7%

  • Kullanılan toplam oy
    246
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gold Roger gemi teslim olunca tayfası tarafında batırmıştı bilerek bir ihtimalde olsa o gemiye geçemezmiyiz ? @amaneden
O da aynı materyalden yapılmıştı. Fakat kendim batırılma gibi bir hadise olduğunu hatırlamadığım için wiki'ye baktım. Orada da böyle bir bilgiyle karşılaşmadım. Anladığım kadarıyla gemiye ne olduğu bilinmiyor. Sen hatırlıyorsan yerini atarsan sevinirim.

Geminin battığını düşünmüyorum. Sanji ve Carrot gözükmüyorlar, bu da onlar bir şey yapabilir demek ama daha çok denizin içine doğru gidip kurtulmaları, BM Korsanları tarafından öldü sanmaları kendi adlarına daha hayırlı olur gibi geliyor.

Soruna gelecek olursa Luffy, her şeyde olduğu gibi Roger'ın gemisini de geçer.
 
Gold Roger gemi teslim olunca tayfası tarafında batırmıştı bilerek bir ihtimalde olsa o gemiye geçemezmiyiz ? @amaneden
Keşke düzgün bir gemiye geçebilsek. Gerçi merryden sonra sunny çok daha iyi. Belki de 2y aradan sonra sunny de up aldı, ve şuan onu göreceğiz.
Açıkçası sunnynin serinin sonuna kadar gideceğini düşünüyorum. Zaten başka gemilerde olmayan bir sürü özelliği var. Bir de Naminin portakalları vs gibi kişiselleştirmeler de var.

Şöyle 200 kürekli büyük bir gemiye geçsek, barto cavendish vs gibi adamları küreğe oturtsak güzel olmaz mı :)
 
Ben zaman ekseriyetli bir şey demedim ki 700 aşkın karakter çıkarmış biri ve onlarca arc çıkarmış bir seride bir şeylerin birbirine benzemesi kadar doğal bir şey yok. Bende diyorum ki şu saydığın seriler bir 500-600 bölümü aşsın sonra konuşuruz. Bu zamanın da çevirilen Dota-LoL muhabbetlerine dönecek gibi. Yazdığım yazı da One Piece en iyi seridir bunlardan önce çıkmıştır diye bir şey demedim sadece diğer serilerde şu kadar bölüm çıkarsın bakalım orjinal kalabiliyor mu demeye çalıştım ama neyse. Gerçi Gon'un Jan-Ken'i bildiğin "Kamehameha" değil miydi ya dur bir dakika Naruto'nun rasenganı da "Kamehameha" gibiydi sanırım. Hmm.
Dota lol muhabbeti mi ? Yeni yetme çocuklar için hazırlanan lol mü karşılaştırılıyor dotayla. Lütfen efendim Dotaya büyük saygısızlık...
 
https://readms.net/r/one_piece/900/4989/1?mobile=1 sağ üstte na yazıldığını bilen varmı? Redditte wano arca geçilecekmiş yazıyo diye okudum varmıdır doğruluğu @NiTian ErXing
"Forward! To the Wano Kingdom" diyor. Wano Krallığına gidelim diye çevriliyor orası. Bazıları bir sonraki bölüm şak diye Wano'da olacağız gibi yazmışlar tuhaf bir şekilde ama öyle bir şey olmaz muhtemelen. Reverie'yi kapaklardan da göstereceğini sanmam zaten; biraz içi boş kalır.
 
Ben nedense son anda coup da burst ile kendilerini fırlattıklarını düşünüyorum. yelken falan hasar almıştır. Böylece Sunny kurtulup sıradaki arc'a geçerler.
 
Ben nedense son anda coup da burst ile kendilerini fırlattıklarını düşünüyorum. yelken falan hasar almıştır. Böylece Sunny kurtulup sıradaki arc'a geçerler.
Geminin önü BM'nin gemisine bakıyor. Coup de Burst ile doğrudan gemiye girerler gibi geliyor nedense. Jinbei bir manevrayla uçtu desek, kimse mi görmedi? Bence coup de burst kullanıldıysa dahi denizin içine kullanılmıştır.
 
Kekteki krema semla kremasına benziyor sanırım. Big mom aldığı ilk lokmada ben bunu daha önce yedim diyor. O gün de yerken ağlamıştı. Ayrıca o gün insanları yediği bu bölüm kesinleşti. Zaten ağlamaktan etrafını göremiyordu denmesinden ve dışarda kendine gelmesinden belliydi ama bu bölümde karamelin resmi birden linlin'in elindeki pastaya dönüşüyor. Karameli o gün pasta olarak görmüş yani.

Bayılan baş aşçı linlin bu kremayı yediğinde insanları yediğini bildiği için bi daha yedirmemiş sanırım. Ama sanji ve pudding bunu bilmiyordu. Baş aşçı baygın olduğu için uyaramadı da kimseyi.

Şuan hem big mom hem de ruhunu verdiği herşey hayal görüyor. Tayfanın olduğu bölgede gerçekleşenler dev geminin kafasında yaşanıyor olabilir. müzikal başladıktan sonra hiçbirşey gerçek deği bence.
Bölümde tayfa bombalara şaşırıyor gibi görünüyor ama luffy'nin parmakla işaret ettiği şey çok farklı bişey olabilir. Big mom'ın ruh verdiği şeyler herkesi katlediyor belki de.

Eğer bu ortaya çıkarsa ve pudding suçlanırsa keki sanjinin yaptığını söylemek zorunda kalır. Belki pudding'in sanji'ye ne söylediği de açıklanır. Eğer sanji'nin hafızasını değiştirdiyse büyük bi önemi olur. Artık big mom tayfası mugiwara tayfasının peşini asla bırakmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık