Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Ace ve Luffy'nin Potansiyelleri

Hangisinin potansiyeli daha yüksek?


  • Kullanılan toplam oy
    184
Ace'in meyvesi her zaman çok güçlü değildi. Ace güçlendikçe doğal olarak meyvesini de daha iyi kullanmaya başladı.
Jimbe'yle dövüşünü tayfası 20-30 metre uzaktan izleyebiliyordu. Teach'le savaşırken nerdeyse adayı yıktılar. Aradaki fark çok fazla.

Marco tarafından "hepinizin bildiği gibi teach'in vücudu normal değil" deniyor. Adamın vücudu nasıl bişeyse 2 meyve yemesini ona bağladı marco. Bu adamın yumruklarını küçümsemeyin. Gear 3 seviyesi bile eziktir bence bu adamın yumruklarına kıyasla.

2. komutan seviyesi bi adam cracker'in bisküvilerini rahatlıkla parçalayacak güçte olur. Jozu'nun yumruğu, ace'in hiken'i, marco'nun tekmesi, teach'in yumruğu cracker'in 1 bisküvi askerini parçalayacak güçte olmasa cracker'i yenemezler. Luffy'nin elephant gun saldırısı 1 bisküviye işlemedi.
fujitora'nın meyve veya buso kullanmadan gear 3'le saldırı çarpıştırmasından belli zaten. Komutan dediğin buso+meyve kullanan fujitora'yla çarpışacak güçte olur. Teach'in yumruğu da mantıken elephant gun'dan güçlü olmalı.
Komutan seviyesindeki adam 2. komutan olan Crackerin bisküvisini kolaylıkla parçalayacaktır demişsin adam gitti 1. komutanı yendi sence şimdi Luffy 1. komutan gücünde değil mi?Ayrıca Teachin yumruğunun abartırdığını düşünüyorum orda boyna karateki gibi kesme saldırısı yapıyor Ace'in boynum kırılacaktı demesi normal yani Teachin o saldırısı yere vursaydı Luffynin gear 3 saldırısının daha etkili olduğunu görebilirdik.
 
Orijinal Vizz çevirisinde Ace'i ve onun lanetli kanını ortadan kaldırmaları iyi bir hamle olmuş diyor. En potansiyelisi diye bir tabir geçmiyor. Potansiyel kelimesi Teach ile anılıyor. :D .

Sizin bu güvendiginiz dağların hepsinde neden çeviri hatası var?:D

Tabi İngilizcem pek iyi değil iyi olan arkadaşlar da bakabilir belki yaniliyorumdur.
Döneceğim bu meseleye ama her ne hikmetse biz hangi kaynaktan bahsetsek çeviri hatası deniyor hepsi mi çeviri hatası kardeşim ne büyük tesadüf bu valla baya güzel dünya sıkışınca işine gelen yerden alıp çeviri hatası diyip işin içinden çıkmak keyifli olsa gerek.
 
Lufy fanları üzülmesin diye yapmıyor?
Yapsa ne olacak, en fazla kabul etmiyorum la la la der geçersin, abartmaya gerek yok :bilmem:

Geçen yazmıştın alıntılayacaktım ama oyun oynayasım gelmişti şimdi cevap yazayım.

WB, malum ölürken belli birinin geleceğinden bahsediyor, falancanın filancanın iradesi miras kalıyor diyordu. Tam o sırada kamera Luffy'i gösteriyor sen de bunun bir aktarım olduğunu söylemişsin bu fikrine katılarak şunu söyliyeyim. WB, Ace öldükten sonra konuşmasını yaparken ''kan bağları yok olmuş olsa da'' miras devam edecek diyordu. Peki bu kan bağı durumunu neden dillendirmiş olabilir ? Az önce kan bağı yok olduğu için olmasın ?

Özetle kan bağı bitti ki miras kan bağının olmadığı birine geçti, bu Joy boy'un nesli olur, ebesinin nikahı olur işin o kısmına karışmam ama WB'nin konuşmasında sarf ettiği sözler, o sıra gösterilen odak noktası en azından benim böyle bir sonuca ulaşmamı sağlıyor.

Bunun yanında Ace çok daha güçlü geldi yeni dünyaya, bizimkilerin yeni dünyaya girme teşebbüsleri ise tamamen hayal kırıklığıdır :artiz:
 
Döneceğim bu meseleye ama her ne hikmetse biz hangi kaynaktan bahsetsek çeviri hatası deniyor hepsi mi çeviri hatası kardeşim ne büyük tesadüf bu valla baya güzel dünya sıkışınca işine gelen yerden alıp çeviri hatası diyip işin içinden çıkmak keyifli olsa gerek.
Çok önemli değil bu. Çünkü;

1-) Chinjao'nun ne dediği önemli değil. Luffy'nin üstüne gitmek için onu kızdıracak şekilde konuşuyor.
2-) Şu anki fikrinin tamamen değişmiş olduğunu düşünüyorum. Çünkü Luffy'e arenadaki dövüşten sonra bekle senin hakkında yanılmışım diyordu.


Bunun dışında arkadaşın attığı çeviri cnnet çevirisi galiba. En güvenilir çevirilerden bir tanesi. Herhalde önemi var. Görüyoruz bu gibi bir şeyden ne tartışmalar doğabiliyor.:D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık