Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 898: Kesinlikle Geri Döneceğiz!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    205
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak bu da çok mantıklı geldi :good:Ivankov, Sanji'ye sadece fiziksel dövüş sanatları ve yemek tarifleri öğretmiştir diye düşünmüştüm. Ama bu yazdıklarından sonra bu ihtimali de göz ardı etmemek lazım. Tebrik ederim gerçekten iyi yerden yakaladın :) :good:Evet geriye Sanji flashback'i kaldı. Umarım en kısa zamanda görürüz.
Aynen bakalım nasıl gelişecek olaylar :D
 
Sonjo yorono Zoro olsoydo. - Bir Zoro fanı.

E be güzel kardeşim, kardeşim diyorum çünkü biliyorum ki en fazla 12-13 yaşındasın. Hadi 14 olsun. Şu güne kadar, bu seride, Sanji'nin yapmaya çalışıp da yapamadığı bir şeyi Zoro'nun yaptığı hiç olmadı. Tam tersi de aynen geçerli.

Sanji'nin dövüşüp de yenemediği bir düşmanı Zoro'nun yendiğini bana göstersene bi. Boş konuşmak yerine iş yapmış olursun.

Şimdi sakin ol ve elindeki kılıcı yere bırak ve ödevlerini yapmaya başla.

Hadi bakiim.
 
Millet Teach gelicek falan filan diyorda, bu arc'ta hepi topu 2-3 gün ya geçti ya geçmedi. O sırada bu Teach bölgesinden gelecekte adaya inecekte ohhoooo. Bizim kendi zaman algımızla mangayı karıştırmayın. Bizim için seneler geçmişken adamlar daha kahvaltıyı yapmadı yav.

Edit: teach bölgesinden ayrıldı mı zaten WG'nin de haberi olup toplu bir savaşa tutuşurlar zaten. MF savaşı öncesi öğrendik ki Marine 7/24 bunları takip ediyormuş.
 
Oven bire bir dövüşe girmedi saldırı anında İchiji vurdu , tıpkı Kuzan’a vuran Joz gibi .
Oven’de Kata seviyesi haki olmadığından saldırıyı yemesi normal. Fakat adam TEK’te yemedi , hala konuşup dövüşmeyi düşünüyor.

Oven bence gücü yerinde biri .
 
Millet Teach gelicek falan filan diyorda, bu arc'ta hepi topu 2-3 gün ya geçti ya geçmedi. O sırada bu Teach bölgesinden gelecekte adaya inecekte ohhoooo. Bizim kendi zaman algımızla mangayı karıştırmayın. Bizim için seneler geçmişken adamlar daha kahvaltıyı yapmadı yav.

Edit: teach bölgesinden ayrıldı mı zaten WG'nin de haberi olup toplu bir savaşa tutuşurlar zaten. MF savaşı öncesi öğrendik ki Marine 7/24 bunları takip ediyormuş.
Herif gözlerinin önünden İmpel Down'a girdi ki Hancock sayesinde öğrendiğimiz üzere Shichilerin yaklaşması yasak İmpel Down'a. Her türlü atlatır. Ha ben de gelemeyeceğini düşünüyorum o ayrı.
 
Logia savunması? Sabo o meyve ile çoşacak, onun yerine bizim sarı eserdi.
Elementini üretemediği bi meyve daha doğru olur illa olacaksa. Ama bence ihtiyacı yok meyveye falan.


Bu bölüm Sanjiye yardım edenlere bakalım.
İchiji; buradaki en büyük işi Oven’i uzaklaştırması. (Oven Sanji sahnesi belli)
Niji; havada yüksek bi hıza sahip, bizimkilerin kaçışını hızlandırdı. (Sanji Cosette için bunun ağzına yerleştirdiğinde yapsaydı artistliği. Zeff tehdidiyle durdurdular reisi)
Yonji; geçen bölüm Sanjiye vuran elemanı indirdi. (Sanji yüzünü öyle bi dağıttı ki herifi sanayi makinalarıyla düzelttiler)
Reiju; candır, ona laf yok. :)


Ana aksiyonu Sanjiden bekliyorduk, ona lafım yok. Ama Oda burada Germaya iadei itibar yapmayı istemiş.

Koka yapıp omzunu korusa muhabbetleri geçmiş. Luffy lastik onu niye koruyor demişler. Geçen bölüm ben de demiştim ama şu şartı koyarak. Eğer hakili kurşunlar olursa Sanjinin k. haki hız kombinasyonuyla atlatması lazımdı. Sanırım oradaki sayı Sanjinin k. haki+hızına bi an üstün geldi ve kurşunu yemek zorunda kaldı. Kendini önüne attığına göre de kurşunun hakili olabileceğini düşünüyorum. Belki de ellerini hiç kullanmadığı için gövdesinin üst kısmında hakiye hakim değil bilemedim, göremediğimiz için bi şey demek zor.
Sanjiye beklediklerimizi mi çiziyor Oda? Hayır.
Şov yaptırıyor mu? Hayır.
Biz Sanjiyi beklediğimizde başka karakterleri öne çıkarıyor mu? Evet.
Fakat bunlar Sanji yapamayacağından ziyade Sanjiyi farklı şeyler için kullanma sevdasından. Dövüşünden ziyade komedisi, dramı, aşçılığı üzerinden kullandı Sanjiyi uzun zamandır. İşine gelince bi anlık patlatıyor; BigMomın saldırısını karşılar, Katakurinin saldırısından sıyrılır, Ovenin elinden şifonu kimselere görünmeden alır, üstelik taşıyıp geri arabaya bindirir. Sonra Ovenin başlarında olduğu bi ordu gönderir, esas adamları başkalarına bırakır ve Luffy omzundayken yaralanır. Ne bi dj kullandı, ne bi teknik yaptı, ne bileyim bi hell memories patlat bi dj tekmeleri yağdır baadaki gibi, ama yok yapmaz. Hızı azaldı desek; Şifonu taşırken azalmayan hız şimdi ne diye azalır?
Açıkçası Oda Sanji konusunda ya ne çizdiğini unutuyor ya da bize başka bi şey gösterecek bi karar değişikliği yaptı ve böyle işlemeyi seçti. Lan Yonji la Yonji... Yonji Sanjiye saldıran iki farklı adama kuvvet olarak galip geliyor iki ayrı sahnede. (Cin, Yuen) Aranızda Yonji daha güçlüdür diyeni çıkar mı? Herifi yamulttuğunu gösterdi pardon söyledi Oda. Çİzer mi hiç onu? :)
Sanji için farklı bi güç artışı düşünüp mü biraz çizip kazandırdığı güçleri törpülüyor, başka bi düşmana mı saklıyor, yoksa tamamen nefret mi ediyor Sanjiden yakında belli olur, ama kötü işledi bu süreci.
Mesela bu arc birkaç kere Sanji pozuyla bitirdi bölümü. Ama konu ne? Hep aynı. Pastayı bitirecek, BigMomı halledecek, sözünü tutacak falan. La illa adama sayfa ayıracak poz verdirteceksin ikincisine farklı yerde yap. Bi kere yaptın sonrasını başka zamana kullan. Pastanın önemini evet biliyoruz ama seri Shounen olunca insanların çoğu dönüp dolaşıp dövüşe bakıyor.
Raisine vurdurur sonra Yonjiye karşı çaresiz kalan Yuen yere mıhlar; Katakurinin darbesinden kurtulur gözünün içine bakar Yonjinin yerde tuttuğu Cin bunu uçurur. Oven karşısında herif görünmez olacak kadar hızlı hareket eder çok geçmeden Niji “yavaşsın yeaa” der. BigMomın saldırısını durdurur burada kurşun yer. Tek ayakla ay yürüyüşü yaptırır, diğeriyle koca pastayı taşıttırır ama Luffy’yi taşırken hareketleri kısıtlanır falan. Odanın kafası karışmış iyice.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık