Mihawkı da şaşı etmiş. Herif kılıcı falan bırakıp çiftçiliğe yönelmiş bi şaşı olarak.Zoro kör kör.
Haftaya yaparsın artık.Bölümle ilgili tespit yapacaktım, üşendim. Sonra yaparım.
Mihawkı da şaşı etmiş. Herif kılıcı falan bırakıp çiftçiliğe yönelmiş bi şaşı olarak.Zoro kör kör.
Haftaya yaparsın artık.Bölümle ilgili tespit yapacaktım, üşendim. Sonra yaparım.
Tavşana ne diyorsun, elinde dürbün var büyük ihtimal ama yine de ilk o fark ediyor. Gözü olarak gelir mi? Hissi k. hakisi yüksek gibi geldi bana.Bölümle ilgili tespit yapacaktım, üşendim. Sonra yaparım.
Şimdi de tavşana taktın yakında Tavşan > Roger falan dersin sen.Tavşana ne diyorsun, elinde dürbün var büyük ihtimal ama yine de ilk o fark ediyor. Gözü olarak gelir mi? Hissi k. hakisi yüksek gibi geldi bana.
Ayrıntılar önemli, her şeyi ilk fark eden genelde tavşan oluyor. Croco'yu geçeceği bariz ama ne seviyede olur bilemem.Şimdi de tavşana taktın yakında Tavşan > Roger falan dersin sen.
Aynen aynen en iyisi tavşan. KK koltuğuna bile oynar.Ayrıntılar önemli, her şeyi ilk fark eden genelde tavşan oluyor. Croco'yu geçeceği bariz ama ne seviyede olur bilemem.
Tavşanın önünde kedi ve köpek var. Onlar Roger ile takılmış bu Lufy ile takılacak. Onlar iki kişiyken tavşan tek. Croco ise düz Croco, ne eksik ne fazla. Neko vs Croco ne olur?Aynen aynen en iyisi tavşan. KK koltuğuna bile oynar.
Tavşanın tek kalma nedeni Pedro'nun ölmüş olması. Katakuri milleti küçümsemeseydi üzerine basmak yerine tek eliyle kalbini söküp atabilirdi Tavşanın hayatta kalması mucize şu an.Tavşanın önünde kedi ve köpek var. Onlar Roger ile takılmış bu Lufy ile takılacak. Onlar iki kişiyken tavşan tek. Croco ise düz Croco, ne eksik ne fazla. Neko vs Croco ne olur?
Tayfanın yaşaması başlı başına mucize değil mi? Demek ki tavşan da tayfanın bir üyesi olmuş. Şans tılsımı onunla beraber olacaktır.Tavşanın tek kalma nedeni Pedro'nun ölmüş olması. Katakuri milleti küçümsemeseydi üzerine basmak yerine tek eliyle kalbini söküp atabilirdi Tavşanın hayatta kalması mucize şu an.
O şimdilik öyle, Pedro da köşeye sıkışmış hayatından vazgeçip kendini patlatacak iken ayna dünyasına çekilip kurtuluyor.Tayfanın yaşaması başlı başına mucize değil mi? Demek ki tavşan da tayfanın bir üyesi olmuş. Şans tılsımı onunla beraber olacaktır.
Crocodile ne alaka demeyeyim sen alıştın zaten sıkışınca Croco'ya sarmaya. İnu ve Neko değişmeli dövüşüyorlar Jack'a karşı ve dinlenmelerine rağmen kazanamıyorlar. Güçsüzler demiyorum ama avantajlı olmalarına rağmen kazanamıyorlar Jack dayanıklılık olarak bayağı güçlü çünkü.Tavşanın önünde kedi ve köpek var. Onlar Roger ile takılmış bu Lufy ile takılacak. Onlar iki kişiyken tavşan tek. Croco ise düz Croco, ne eksik ne fazla. Neko vs Croco ne olur?