Heyecanla bekliyoruz Ah bir de şu Sanji'ye Netsu Netsu gelseydi var ya ne fena olurdu.
Az kaldı sabredin dostlar.
Heyecanla bekliyoruz Ah bir de şu Sanji'ye Netsu Netsu gelseydi var ya ne fena olurdu.
Az kaldı sabredin dostlar.
Yok yok sanji meyvesiz iyidir adam netsu netsu ve mera meradan daha çok ateş püskürüyorHeyecanla bekliyoruz Ah bir de şu Sanji'ye Netsu Netsu gelseydi var ya ne fena olurdu.
Aynen orası da öyle tabii Bu ateşler bence genleri sayesinde oluyor. Ama Oda bize dediğin gibi kalbi yanıyor şeklinde yutturmaya çalışıyor. Tıpkı Garp'ın hakili yumruğuna sevgi yumruğu demesi gibi bir şeyYok yok sanji meyvesiz iyidir adam netsu netsu ve mera meradan daha çok ateş püskürüyor
Maşallah zehir gibisin garp olayını nasıl hatırladın cidden beni hep şaşırtıyorsun iyi dedin belki önceden açıklamak istemediği için ve gizem olarak saklamak istediği için o açıklamaları kullanmıştır. Dediğin gibi garpın sevgi yumruğundan sonradan haki çıktıAynen orası da öyle tabii Bu ateşler bence genleri sayesinde oluyor. Ama Oda bize dediğin gibi kalbi yanıyor şeklinde yutturmaya çalışıyor. Tıpkı Garp'ın hakili yumruğuna sevgi yumruğu demesi gibi bir şey
Çizgi filmlerde bir karakterin aklına bir fikir geldiğinde kafasında ampul yanıyor ya, bazen bana da aynı şey oluyor. Bir anda kafamda ampul yanıyor ve aklıma türlü türlü fikirler geliyor. Bu da onlardan biriydiMaşallah zehir gibisin garp olayını nasıl hatırladın cidden beni hep şaşırtıyorsun iyi dedin belki önceden açıklamak istemediği için ve gizem olarak saklamak istediği için o açıklamaları kullanmıştır. Dediğin gibi garpın sevgi yumruğundan sonradan haki çıktı
Güzel açıkladın tutma oranı yüksek bence çünkü yanan bacağın başka açıklaması olamaz gibi duruyor. Ben hep düşünmüşümdür neden sanji ivankovun yanına yollandı diye. Kadın hormon ve genlerle oynayabiliyor bildiğim kadarıyla. Acaba birşeyler yapmışmıdır diye düşünmüyor değilim Luffy ve zoro fb i gösterildi geriye kaldı sanji fb i.Çizgi filmlerde bir karakterin aklına bir fikir geldiğinde kafasında ampul yanıyor ya, bazen bana da aynı şey oluyor. Bir anda kafamda ampul yanıyor ve aklıma türlü türlü fikirler geliyor. Bu da onlardan biriydi
Aynen. Oda bazı fikirleri ve olayları mangada ortaya çıkarmadan önce küçük küçük örneklerini ilk zamanlar göstermişti. Yine hakinin ''h''sinin konuşulmadığı zamanlarda Shanks'ın kral hakisini görmüştük. Buna benzer bir sürü örnek vardır. Yarın bir gün mangada bir sahne gördüğümüzde aa bunu kaç yüz bölüm önce görmüştük diyeceğiz belkide.
Sanji'nin, normal tekmelerinden bir anda alevli tekmelere geçmesi hep tuhafıma gitmişti. İlk başlarda bacağını hızlı çevirdiği için yandığını düşünüyordum ama sonraları istemsizce bütün vücudu alev alev olmaya başlayınca bunun altından başka şeylerin çıkacağını düşünmüştüm. Şimdi de bu gen olayları falan çıkınca artık kafamda bu alevlenme mevzusu iyice netleşti. Çocukken genlerini uyandıramadı ama zamanla istemsizce ortaya çıkardığını düşünüyorum artık. Kardeşleri gibi sert ve dayanıklı bir iskelet sistemine sahip değil ama sadece alev yeteneği uyandı gözüyle bakıyorum Sanji'nin durumuna.
Tutar tutmaz orası çok önemli değil ama aklımdakileri unutmadan buraya yazdığım da bir yerde iyi oldu
Bak bu da çok mantıklı geldi Ivankov, Sanji'ye sadece fiziksel dövüş sanatları ve yemek tarifleri öğretmiştir diye düşünmüştüm. Ama bu yazdıklarından sonra bu ihtimali de göz ardı etmemek lazım. Tebrik ederim gerçekten iyi yerden yakaladın Evet geriye Sanji flashback'i kaldı. Umarım en kısa zamanda görürüz.Güzel açıkladın tutma oranı yüksek bence çünkü yanan bacağın başka açıklaması olamaz gibi duruyor. Ben hep düşünmüşümdür neden sanji ivankovun yanına yollandı diye. Kadın hormon ve genlerle oynayabiliyor bildiğim kadarıyla. Acaba birşeyler yapmışmıdır diye düşünmüyor değilim Luffy ve zoro fb i gösterildi geriye kaldı sanji fb i.