Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 898: Kesinlikle Geri Döneceğiz!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    205
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayal gücünü eksik aktarıyor veya yansıtıyor kanaatimce. Bu da One Piece'i daha cazip kılıyor. Akılda soru işaretleri bırakıyor.

Ancak bir de şu kısım da var, bölümler ve olaylar ilerledikçe Oda, bazı şeyleri anlatmada ve toparlamada zorlanıyor gibi. Zamanla bu daha net görülecektir.
Hayal gücünden kastım çizdiği tuhaf tipler, mekanlar, nesneler vesaire. Senin dediğin hikayecilik kısmına giriyor ki evet, katılıyorum. Biraz sendeliyor o konuda. :(
 
Valla bölüm çok ekşın geçti .Bol aksiyon çok iyi bir bölümdü .
Öne piece in super kahramanları DC comis veya marvelleri oldular germa resmen :))
 
Önümüzdeki hafta judge gelecek ve sanjiye yıllar önce seni sakladım çünkü kiralık katiller falan peşimizdeydi sadece sen tehlikedeydin o yüzden öldün gösterip kimsenin haberi olmayan bir yere kapattım diyecek.O sırada genlerini uyandırmak için bir hap (veya başka birşey) yapmaya çalışıyordum diyecek.Ama kaçtığını gördüğüm zaman kendi başına belki daha mutlu olursun , bu kargaşadan uzak yaşaman belki daha iyi olur diye düşündüm ve kendimden soğutmak istedim diyecek.Sonra kucaklaşırlar.Sanji haplanır.Gen uyanır.Snackle mi kapışır artık o kadarını bilemem.
 
Bölümde de hic bisey yok. Son üç bölümdür ilgim acayip azaldı daha yeni okudum bu ne. Saçma sapan işler. Arcı ele ayağa düşürdü resmen halbuki mom'un geçmişi karakteri falan efsoydu. Bomba patladigindan beri seviye giderek düştü. Katakuride bir vitesi artırdı ama sonu yine kötü. Birisi gelip durdurcak. Sanjiyi bariz orda Snack falan herhal.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık