Yok artıkCharlotte Nusstorte 'yi Nusret diye okudum iyi mi .
Yok artıkCharlotte Nusstorte 'yi Nusret diye okudum iyi mi .
Övülmek hoşuna gider tabi insanların.Şunu görmen hoşuma gidiyor yav.
Yaz yaz, cümle alem görsün yeteneğimi.Övülmek hoşuna gider tabi insanların.
Perspektifine, çizimlerine, hayal gücüne, aktarım şekline hastayım Oda'nın. Rakibi yok gözümde.
İnşallah kardeşim benim bence de bunlar geçici E.oda bir karakteri ezdiği gibi acayip bir şekilde yüksektebilir de bunun en büyük örneği crocodile.@Historia Bunlar bunalımlı zamanlar. Sanji için güzel günler de gelecek inşallah
Asıl mangaya göre öyle Sanjinin canavarlık durumu mu kaldı rezil olmaktan başka güç olarak bir şey yapabildiği yok.Sana göre öyle mangaya göre değil.
Hayal gücünü eksik aktarıyor veya yansıtıyor kanaatimce. Bu da One Piece'i daha cazip kılıyor. Akılda soru işaretleri bırakıyor.Övülmek hoşuna gider tabi insanların.
Perspektifine, çizimlerine, hayal gücüne, aktarım şekline hastayım Oda'nın. Rakibi yok gözümde.
Herkes rezil olabilir rezil olan germa bile şov yapıyor o yüzden beklemek lazım.Asıl mangaya göre öyle Sanjinin canavarlık durumu mu kaldı rezil olmaktan başka güç olarak bir şey yapabildiği yok.
Dediğin doğru ama benim tek sevmediğim yönü ölümlerin fazla olmaması.Hayal gücünü eksik aktarıyor veya yansıtıyor kanaatimce. Bu da One Piece'i daha cazip kılıyor. Akılda soru işaretleri bırakıyor.
Ancak bir de şu kısım da var, bölümler ve olaylar ilerledikçe Oda, bazı şeyleri anlatmada ve toparlamada zorlanıyor gibi. Zamanla bu daha net görülecektir.
Kesinlikle. Wano'da yıkıcılardan birine de saklıyor olabilir Oda. Karşısına çıkacak olana şimdiden acımaya başladım 2 yılın acısını çok fena çıkaracak.İnşallah kardeşim benim bence de bunlar geçici E.oda bir karakteri ezdiği gibi acayip bir şekilde yüksektebilir de bunun en büyük örneği crocodile.
Kaç bölümdür bekliyoruz Luffye enerji veren yiyecek yapsa artık ona bile razıyım.Herkes rezil olabilir rezil olan germa bile şov yapıyor o yüzden beklemek lazım.