Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 898: Kesinlikle Geri Döneceğiz!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    205
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji yerine Zoro olsun diyenler kaşınıyor herhal. Eğer Sanji yerine Zoro olaydı bugüne kadar çizilmeyen karizmasını fena çizdirirdi Oda.

Hem daha fazla Sanjiye yüklenmeyin. Bırakın ezilen Sanji bizim övülen Zoro sizin olsun. Biz bu haliyle de sevdik bu çocuğu.
Çizilmezdi bence. Hatta şu an herkesi düdükleyen Germa yerine tek başına bile o orduyla savaşıyor olabilirdi :/ Zaten atacağı bi slash ile neler olacağını düşünemiyor insan.
 
Yahu mükemmel aksiyon sahneleri var yine. Bölümün temposu inanılmaz. Kudos Oda. :sapkali:

Germa çöplerine kanım kaynamaya başladı. Keşke bu sahneleri adamları rezil etmeden önce çizseydi. Daha bir gün önce 10 saniyede paket olan adamlar şimdi ortamı kasıp kavuruyor.

Sanji'yi bu kadar pasifize etmesinin umarım iyi bir nedeni vardır. Üzerine gelen her şeyden başkası kurtardı, birkaç bölüm önce vurgulanan hızı açıkça kötülendi vesaire. :/


Brulee'nin yaptığı emsalsiz bir ahmaklık. Bir de bağıra bağıra söylüyor. Bilmeyen Luffy'nin tarafında da onla övünüyor sanır. Bir kereden herkesin moralini yarıya indirdi. Usopp olsa bu kadarını yapamazdı herhalde.
 
İchiji'nin Oven'ı delmesinden bile pay çıkaranlar olup Katakuriye pay biçiyorlar Luffy (veya Kata) G4 ile Germa'nın tüm fertlerini üstünede Oven'ı arka arkaya koyup bir tane geçirdiğinde ada turu yaptırır ama neyse :D Kendi sevdikleri karakterlerinin acısını başkasından çıkarıyorlar.
Öyie. Adam kaptanını korumaya çalışıyor ezik oluyor. Birini yense gücünü niye göstermedi diyecekler. Derler işte kısaca.
 
Şimdi bölüme baktım da çok saçma şeyler dönüyor Oven andavalına bir çok kişinin arasında farkettirmeden yapıştıran Sanji, Çer çöp tarafından sıkıştırılıyor. Germa düğün pastası parçalandığı vakit bir nane yapamazken şimdi adamlar ilah kesildi başımıza gerçi düşük seviyedeki adamları indiriyorlar tek önemli başarı ise Oven andavalına delik açılması.

Sonrasında ise Germa dağılan karizmayı topluyor lakin bunu Sanji’yi ezerek yapıyorlar neden? Sanji bunlara yukarıdan bakmamış mıydı zamanında ? Aralarındaki seviye farkını göstere göstere. Neyse burada Sanji’ye yapılan tamamen saçmalık düşman mı ki bu adam önce övüp sonra yerin dibine sokuyorsun? Hemde cibilliyetsiz kardeşlerine yaptırıyorsun bunu hadi düşman sövsün dalga geçsin anlarım psikolojik olarak yermeye çalışmak mantıklı da hem müttefik yapmaya çalışıyorsun Namiye tecavüz planları yapan cibilliyetsiz kardeşlerini hemde Sanjiyi ezdiriyorsun hadi onuda geçtim geleceğin Korsanlar Kralını bu avellerin yardımına muhtaç bırakıyorsun ya daha ne kadar sövsem az sana E. Oda. Bize 800 bölümdür okuttuğun Sanji bu değil.

Bu yazar bu arcla beraber çelişkinin, trajikomikliğin ve saçmalamanın dibine vurmuştur aksini iddia eden de ya Trolldür ya da kör.
 
Sanji yerine Zoro olsun diyenler kaşınıyor herhal. Eğer Sanji yerine Zoro olaydı bugüne kadar çizilmeyen karizmasını fena çizdirirdi Oda.

Hem daha fazla Sanjiye yüklenmeyin. Bırakın ezilen Sanji bizim övülen Zoro sizin olsun. Biz bu haliyle de sevdik bu çocuğu.
Az yorum atıyorsun fakat efsaneler bilesin. :good:
 
Brulee demese Flampe dicekti zaten.
Morgans her türlü döşeyecek Luffy'i ya.
Sıradaki mini serimiz ;
From the Decks of the World: The 1,100,000,000 Man Arc
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık