Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boku no Hero Academia

Uu şu an Luffy'nin uyanış gücü nasıl oluru mu okuyoruz bu nedir :D Midoriya'nın o kadar uzağa uçmasından korkup kaçmalarına bayıldım. Yeni eldivenler de görücüye çıktı ama hala gücü kontrol etmeye alışamamış gibi mi yoksa :S dövüşürken güçlenecek gibi gibi. Eldiven otomatik mi devreye girdi acaba? Sanki parmağını saldığı an kolu geriye tepip eldivendeki mekanizma parmaktan çevreye yayılan patlamayı odakladı gibi. Bunu şey için merak ediyorum, şimdi diğer elini daha iyi nişan almak için sabitlemek yerine eldivendeki mekanizmayı aktif etmek için kullandıysa bu dövüş içinde iki elinin de meşgul olması demek, ileride bir dezavantaj yaratır.

Bu da geçen hafta yazmışım ama atmayı unutmuşum. Aklıma bir iki şey daha vardı yazmadan öyle bırakmışım ya la.
Midoriya'nın gruptan ayrılacağını ima ettiği an aha bunlar karşılaşır demiştim :/
 
Mangakanın fanlık yanı çok güçlü. Büyük ihtimalle Dressrosa Arc'ından beri hayalini kuruyordur lastik uyanışının. Sonunda dayanamayıp çizmiş.
 
Planı şans eseri tutmayan bir villian görmek hoş olsa da daha önceki arclara nazaran biraz sönük kalacak bu bölümler. Galiba ileride anti-hero tarzı bir şey yapacak, bizimkilerle geçici ittifak olacaklar ondan sempati toplasın diye uğraşıyor. Bu arada Class-A içinde kim kaldı midoriya ile bir muhabbeti olmayan? :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık