İlk izlenimim mangaka Joker ve harley quinn ikilisini yapmış. Özellikle "bunu para için yapmıyorum" demesi. Kızın tasarımı bunu gösteriyor.Beni bu şekil mizah hep güldürüyor niyeyse
Katılıyorum. Yarın 2. fragmanı çıkacak haberin olsun.3. sezonu heyecanla bekliyorum. Mangasını da bilerek okumuyorum. Animesini izlemek daha zevkli oluyor.
Ooo. Bilmiyordum bak öğrendiğim iyi oldu. Teşekkür ederim haber verdiğin için. Bir de yaza doğru filmi çıkacakmış sanırım.Katılıyorum. Yarın 2. fragmanı çıkacak haberin olsun.
Filmler hikayeyle bağımsız oluyor genelde izleyemiyorum o yüzden. Tek faydası beraberinde çıkan müzikler. One Piece ve bu animenin müzikleri de çok iyi yapılıyor o yüzden güzel şeyler dinleyeceğiz diye umuyorum.Ooo. Bilmiyordum bak öğrendiğim iyi oldu. Teşekkür ederim haber verdiğin için. Bir de yaza doğru filmi çıkacakmış sanırım.
Aynen müzik konusunda katılıyorum. Bir de şunu ekleyeyim Boku no Hero Academia müziklerini yapan Yuki Hayashi, Gold filminin müziklerini de yapmış. Şans eseri Youtube'da görmüştüm. Bu adam gerçekten iyi müzik yapıyor.Filmler hikayeyle bağımsız oluyor genelde izleyemiyorum o yüzden. Tek faydası beraberinde çıkan müzikler. One Piece ve bu animenin müzikleri de çok iyi yapılıyor o yüzden güzel şeyler dinleyeceğiz diye umuyorum.